Jarenlange ervaring | Focus op rendement | Geen vaste contracten | Vele klanten gingen u voor

Adverteren op Facebook

  • Zeer gericht adverteren
  • Bereik een enorm netwerk
  • Werk aan uw zichtbaarheid

Facebook is verreweg het grootste sociale netwerk van de wereld. Het heeft op het moment meer dan 1 miljard gebruikers wereldwijd; 1 op de 6 mensen op de wereld heeft een facebook account! In Nederland maken al meer dan 8 miljoen mensen gebruik van Facebook, hiermee is Facebook enkele jaren geleden het populairste Nederlandse sociale netwerk Hyves voorbij gestreefd.

Adverteren op Facebook is de perfecte manier om specifieke markten te benaderen. Adverteer op uw doelgroep, gebaseerd op sociale en geografische kenmerken zoals leeftijd, geslacht, locatie, persoonlijke interesses en professionele functies bereikt u precies de klanten die u wilt bereiken.

Voordat een campage wordt opgezet bespreken we met u de kenmerken waar uw doelgroep. Op basis van uw input zorgt Intelligent Online voor een maximaal efficient gerichte boodschap!

 

Adverteren op Facebook gaat zo

Facebook doelgroep identificatie: Het vinden van de perfecte doelgroep ops basis van discussie met de klant, gevolgd door een schatting van de grootte en potentieel van deze groep, en uiteindelijk de kosteninschattiig voor adverteren.

Het creëren van advertenties: Intelligent online creëert voor u de advertenties van de campagne, dit betreft een grafisch beeld en een stuk copy.

Meten is weten: De combinatie van Facebook statistieken en Google Analytics laten u precies zien hoe uw publiek zich heeft gedragen en wie er is bereikt.

Maandelijkse rapportage: We bespreken maandelijks de resultaten met u, bv op basis van bereik, clicks en conversies.

 

Waarom adverteren op Facebook met Intelligent Online?

Intelligent Online beschikt over jarenlange ervaring wat betreft het genereren van Facebook campagnes. We garanderen bezoekers via facebook; blijken er geen bezoekers gekomen te zijn naar uw website, dan betaalt u daar ook niet voor. No cure no pay dus. U kunt er ook voor kiezen om per 1.000 vertoningen te betalen, hier geldt dat geen vertoningen geen factuur betekent.

 

Adverteren op Facebook mogelijk met Intelligent Marketing

Facebook adverteren is ook onderdeel van het Intelligent Marketing pakket van Intelligent Online. Naast adverteren op facebook kunt u ook kiezen voor Google Adwords uitbesteden en / of Mobiel Adverteren. Met Intelligent Marketing kijkt u in ieder geval ook naar uw lange termijn SEO campagne.