De groeipartner voor het MKB.

Ben jij toe aan de volgende stap?

>150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

De betekenis van de term ‘PWA’

Tegenwoordig kiezen steeds meer bedrijven voor een PWA, maar wat is een PWA eigenlijk? PWA staat voor Progressive Web App. Een PWA zit eigenlijk tussen een website en een native app in. Een native app is een Android of iOS app die je via de Google Play Store of de App Store op je smartphone of tablet kunt installeren. Een PWA is technisch gezien een website, maar functioneert als een native app en ziet er ook zo uit.

 

De voordelen van een PWA website

PWA apps hebben verschillende voordelen voor zowel de gebruiker als de beheerder. De SEO experts van Intelligent Online hebben de belangrijkste voordelen van de PWA app op een rijtje gezet.

 • In tegenstelling tot een native app hoeft een PWA niet in de Google Play Store of de App Store te worden gedownload: een PWA kan, net als een website, meteen worden gebruikt. Het app-achtige design van een PWA is echter een stuk eenvoudiger en intuïtiever in gebruik dan een website. Dit heeft een positief effect op de conversieratio.
 • Een PWA is niet alleen makkelijk in gebruik, maar ook makkelijk te bouwen. Het ontwikkelen van een PWA kost relatief weinig tijd en geld. Bovendien is het onderhoud van een PWA eenvoudiger (en dus goedkoper) dan dat van een website.
 • Een PWA platform kan niet alleen online, maar ook offline worden gebruikt. De zogenaamde PWA service workers zorgen ervoor dat de PWA app ook zonder actieve internetverbinding content kan tonen en pusnotificaties kan versturen. Hierdoor levert een PWA meer engagement op dan een website.

 

De nadelen van een PWA platform

 

 • Een nadeel van PWA apps ten opzichte van ‘gewone’ websites is dat PWA apps op dit moment nog niet door zoekmachines worden geïndexeerd. Dit betekent dat je ze alleen via een directe link kunt bereiken. Met een ‘gewone’ website ben je dus een stuk beter vindbaar, zeker als je je verdiept in SEO optimalisatie. Als SEO bedrijf helpen we je graag met het ontwikkelen van een passende SEO strategie.
 • iOS PWA service workers worden op dit moment nog niet ondersteund. Hierdoor kunnen de functionaliteiten van PWA apps via iOS nog niet volledig worden benut.

 

Progressive Web Apps

What we do

Wat wij doen:

Wij hebben het altijd over groeien omdat onze klanten dat ook vaak willen. Dit zeggen we niet zomaar. We richten ons specifiek op 3 zaken en in onderstaande volgorde, naast de stappen zie je de media kanalen staan die erbij horen:

Stap 1: Meer klanten genereren uit je huidige website activiteiten. (Usability)

Stap 2: Als alles goed staat meer verkeer genereren naar je website (SEO & SEA)

Stap 3: Deze bezoekers vasthouden en converteren naar klanten (marketing automation & social media)

Google “see, think, do care” model.

Jij weet alles over je markt en over je klanten. Wij weten hoe je meer omzet haalt uit je digitale marketing activiteiten. We doen dit volgens het bekende model van Google “see, think, do care” model.

Heb jij ook wel eens het gevoel:

 • Dat je website niet helemaal gebruiksvriendelijk en zoekmachinevriendelijk is?
 • Je webdesigner niet zo snel reageert als je zou willen
 • Niet helemaal goed vindbaar te zijn in de organische resultaten van Google
 • Te veel betaald voor Google Adwords
 • Dat je geen leads of sales haalt uit social media?

Wanneer je één van de bovenstaande vragen met “ja” beantwoord heeft het al zin om contact op te nemen met Intelligent Online. Het is onze passie om op bovenstaande zaken te excelleren.

A: See: Hier zorg je ervoor dat mensen je product zien en onthouden. SEO en Social Media werken hier goed

I: Think: Zorg ervoor dat mensen je product begrijpen en zorg ervoor dat ze jouw merk willen. Hiervoor werken SEO, Google Adwords en Social Media goed

D: Do: Verander het gedrag van mensen en zorg dat ze converteren. In de “do” fase Googled men vaak maar het is van cruciaal belang dat hier je website goed functioneert. Het is heel jammer als je veel verkeer trekt met 0 conversie.

A: Care: Zorg ervoor dat je bestaande klanten meer converteren (retentie) en zorg ervoor dat ze je product promoten. Hiervoor is marketing automation uitstekend geschikt

Client
Client
Client
Client
Client
Client

Feeback van onze klanten

Wij werken al bijna een jaar met veel tevredenheid samen en onze website blijft maar klimmen in de zoekresultaten! Ook vielen de kosten reuze mee ten opzichte van de baten.

Author logo

Casper Verhoog

Directeur - Super Seat

We doen al jarenlang zaken met Intelligent Online. Wat mij goed bevalt is de persoonlijke aanpak. Intelligent Online is altijd bereikbaar. Daarnaast maken ze ons goed inzichtelijk welke werkzaamheden zijn gedaan en welke resultaten dat heeft gehad.

Author logo

Manager

Jawasport B.V.

Dankzij een leuke en goede samenwerking hebben we gedurende de samenwerking veel meer verkeer richting onze website gekregen. Dit heeft ons meer verkopen opgeleverd. Ik kan u Intelligent Online ten zeerste aanraden.

Author logo

Peter Regterschot-

Eigenaar Mijnnaaiattelier.nl

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online

Intelligent Online

for better traffic and design

Intelligent Online is gespecialiseerd in het vindbaar maken van websites voor het midden en klein bedrijf. De onderneming is opgericht door twee ervaren online marketeers. Met onze dienst Intelligent Marketing worden online kanalen slim gecombineerd om het optimale rendement te halen! Naast online marketing kijken we graag met u op website niveau, immers, uw winkel moet goed functioneren als u online reclame gaat maken!

Bij ons vindt u deze disciplines onder één dak, we gaan samen met u voor een optimaal resultaat. Intelligent Online is dé partner voor de drukke MKB’er met groei ambities.

Uiteraard kunt u de diensten ook los afnemen. U kunt onder andere: Adwords uitbesteden (bekijk hier onze Adwords Pakketten) SEO optimalisatie uitbesteden (bekijk hier onze SEO Pakketten) Adverteren op Facebook

Advies op maat

  Vraag vandaag de gratis GROEISCAN aan

  Wil jij meer winst, omzet, nieuwe klanten en naamsbekendheid?