Wat is een PWA?

DOE DE GRATIS ONLINE MARKETING ANALYSE

U wilt weten hoe uw website het doet binnen de zoekresultaten. Met behulp van de seo scan krijgt u een heldere analyse.

Bovenaan in Google komen is de wens van iedereen met een zakelijke website.

>150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

De voordelen van een PWA website

PWA apps hebben verschillende voordelen voor zowel de gebruiker als de beheerder. De SEO experts van Intelligent Online hebben de belangrijkste voordelen van de PWA app op een rijtje gezet.

  • In tegenstelling tot een native app hoeft een PWA niet in de Google Play Store of de App Store te worden gedownload: een PWA kan, net als een website, meteen worden gebruikt. Het app-achtige design van een PWA is echter een stuk eenvoudiger en intuïtiever in gebruik dan een website. Dit heeft een positief effect op de conversieratio.
  • Een PWA is niet alleen makkelijk in gebruik, maar ook makkelijk te bouwen. Het ontwikkelen van een PWA kost relatief weinig tijd en geld. Bovendien is het onderhoud van een PWA eenvoudiger (en dus goedkoper) dan dat van een website.
  • Een PWA platform kan niet alleen online, maar ook offline worden gebruikt. De zogenaamde PWA service workers zorgen ervoor dat de PWA app ook zonder actieve internetverbinding content kan tonen en pusnotificaties kan versturen. Hierdoor levert een PWA meer engagement op dan een website.

Wij helpen u in de landelijke top 10

Waarschijnlijk kunnen wij het u makkelijker maken als u nog twijfelt over SEO zelf doen of uitbesteden. Wij helpen u namelijk in de landelijke top 10. Hiervoor is zeer veel kennis en expertise nodig. Wij hebben deze in huis. Veel bureaus beloven u een positie in de top 10, maar vaak gaat dit dan om slechts lokale resultaten. Met bovenaan in Google bedoelen wij echt lándelijk in de top 10. We hoeven u niet uit te leggen welke impact uw SEO uitbesteden dan op uw omzet heeft. Vanwege onze specialisatie in SEO zijn wij pas content als u met uw keywords hoog in Google staat. Om dat te bereiken, sturen we tot dat moment kosteloos Adwords verkeer naar de website om u meteen de resultaten te bieden waar u zo naar smacht.

Maakt u gebruik van onze SEO-diensten, dan verlenen wij als zoekmachine specialist u altijd gratis en vrijblijvend advies omtrent de gebruiksvriendelijkheid van uw website. Ook verlenen wij technisch advies. Goede SEO zit namelijk in meer dan goede teksten: het draait ook om een technisch goede website. Wij kijken naar het totaal en zorgen ervoor dat u hiermee gaat scoren.

Vragen? Neem contact op

    Vraag vandaag de gratis GROEISCAN aan

    Wil jij meer winst, omzet, nieuwe klanten en naamsbekendheid?