Adwords Cursus

DOE DE GRATIS ONLINE MARKETING ANALYSE

U wilt weten hoe uw website het doet binnen de zoekresultaten. Met behulp van de Google Ads scan krijgt u een heldere analyse.

Met Google Ads advies van Intelligent Online in Utrecht komt uw website hoog in de Google-resultaten.

>150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Adwords cursus zodat u het zelf kunt

Wilt u het liever zelf doen, maar heeft u geen idee hoe het werkt? Dan leggen wij u het graag uit. Wij bieden namelijk een adwords cursus aan waarbij u van alles leert over het gebruik van adwords. De cursus is bedoeld voor allerlei verschillende mensen en verschillende websites. Bovendien krijgt u les van goede docenten waarvan u de beste adwords hulp krijgt.

Adwords img

Adwords cursus, wat leert u?

Ten eerste leert u hoe u bezoekers kunt lokken die ook daadwerkelijk iets zullen kopen bijvoorbeeld. U krijgt dus geen bezoekers op uw website die geen interesse hebben in wat er op uw website staat. Verder leert u wat adwords precies is, welke hulpmiddelen hierbij te gebruiken zijn en of mobiel adverteren verstandig is. Ten slotte is het ook belangrijk hoe uw advertentietekst eruit ziet. Ook hierin zal u dus enige training krijgen, zodat uw advertentie er goed uitziet en deze klanten naar uw website zal lokken. Met onze docenten is het voor iedereen mogelijk om te leren werken met adwords en kan ook uw website goed gevonden worden. Dankzij de adwords training kunt u dit allemaal na de adwords cursus.

Vragen? Neem contact op

    Vraag vandaag de gratis GROEISCAN aan

    Wil jij meer winst, omzet, nieuwe klanten en naamsbekendheid?