Adwords remarketing

DOE DE GRATIS ONLINE MARKETING ANALYSE

U wilt weten hoe uw website het doet binnen de zoekresultaten. Met behulp van de seo scan krijgt u een heldere analyse.

Bovenaan in Google komen is de wens van iedereen met een zakelijke website.

>150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Google AdWords remarketing voor beginners

Als ondernemer wil je natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers naar je website trekken. Met een mooi bezoekersaantal ben je er echter nog niet: het is natuurlijk ook de bedoeling dat deze bezoekers tot actie over gaan, bijvoorbeeld door een bestelling te plaatsen, zich in te schrijven voor de nieuwsbrief of door het contactformulier in te vullen. Als een bezoeker overgaat tot een gewenste actie, wordt dit ‘conversie’ genoemd. Om erachter te komen hoe succesvol je website is, is het nuttig om naar de conversieratio te kijken. Dit is het percentage bezoekers dat overgaat tot conversie. Is jouw conversieratio nog niet zo hoog als je zou willen? Google AdWords remarketing kan je helpen om je conversieratio aan te pakken. Op deze pagina vertellen we je alles over deze handige tool.

Adwords img

De voordelen een Google AdWords remarketing campagne

  • Misschien wel het grootste voordeel van AdWords remarketing is dat je gericht kunt adverteren. Zo kun je bijvoorbeeld bezoekers benaderen die producten in hun winkelwagen hebben, maar deze nog niet hebben gekocht. Ook kun je je bijvoorbeeld richten op bezoekers die bepaalde producten hebben bekeken.
  • Google Display Network remarketing (ook wel bekend als ‘GDN remarketing’) biedt de mogelijkheid om door middel van afbeeldingen te adverteren. In Display remarketing Google Ads is tevens video remarketing mogelijk. Zo kan je doelgroep niet meer om je heen!
Adwords img

Onze tips en tricks voor een succesvol gebruik van AdWords remarketing

  • Als je doelgroep je advertenties te vaak te zien krijgt, bestaat de kans dat zij deze advertenties irritant gaan vinden, waardoor er een negatieve associatie ontstaat met jouw merk. Dat wil je natuurlijk vermijden! Om een overkill aan advertenties te voorkomen, is het dan ook slim om een maximum aantal vertoning in te stellen. Dit wordt ook wel een frequency cap genoemd.
  • AdWords remarketing is een goede eerste stap naar het verhogen van je conversieratio, maar zeker niet de laatste stap. Het is bijvoorbeeld ook belangrijk om je website onder handen te nemen. Als je website niet goed werkt, verwarrend is of er onaantrekkelijk uitziet, is de kans namelijk klein dat de bezoekers overgaan tot conversie – hoeveel (remarketing) advertenties je ook plaatst.

Wij helpen u in de landelijke top 10

Waarschijnlijk kunnen wij het u makkelijker maken als u nog twijfelt over SEO zelf doen of uitbesteden. Wij helpen u namelijk in de landelijke top 10. Hiervoor is zeer veel kennis en expertise nodig. Wij hebben deze in huis. Veel bureaus beloven u een positie in de top 10, maar vaak gaat dit dan om slechts lokale resultaten. Met bovenaan in Google bedoelen wij echt lándelijk in de top 10. We hoeven u niet uit te leggen welke impact uw SEO uitbesteden dan op uw omzet heeft. Vanwege onze specialisatie in SEO zijn wij pas content als u met uw keywords hoog in Google staat. Om dat te bereiken, sturen we tot dat moment kosteloos Adwords verkeer naar de website om u meteen de resultaten te bieden waar u zo naar smacht.

Maakt u gebruik van onze SEO-diensten, dan verlenen wij als zoekmachine specialist u altijd gratis en vrijblijvend advies omtrent de gebruiksvriendelijkheid van uw website. Ook verlenen wij technisch advies. Goede SEO zit namelijk in meer dan goede teksten: het draait ook om een technisch goede website. Wij kijken naar het totaal en zorgen ervoor dat u hiermee gaat scoren.

Vragen? Neem contact op

    Vraag vandaag de gratis GROEISCAN aan

    Wil jij meer winst, omzet, nieuwe klanten en naamsbekendheid?