conversie optimalisatie

DOE DE GRATIS ONLINE MARKETING ANALYSE

U wilt weten hoe uw website het doet binnen de zoekresultaten. Met behulp van de seo scan krijgt u een heldere analyse.

Bovenaan in Google komen is de wens van iedereen met een zakelijke website.

>150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Wanneer is het inhuren van een conversie optimalisatie bureau interessant?

Conversie optimalisatie is eigenlijk interessant voor alle ondernemingen. Geen enkele website is immers perfect! Een conversie optimalisatie bureau analyseert de gebruiksvriendelijkheid en de flow van je website en achterhaalt waar de knelpunten zitten. Het verbeteren van de zoekfunctie of de kleur van een button kan al een grote invloed hebben op het aantal conversies. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf aan de slag te gaan in plaats van een conversie optimalisatie bureau in te huren. Houd er echter rekening mee dat het ontwikkelen van een conversieratio optimalisatie strategie veel tijd en inspanning kost. Ook is hier enige kennis van online marketing voor nodig.

Adwords img

Conversie optimalisatie bij Intelligent Online

Ben je nog niet tevreden over het aantal conversies op je website? Ben je benieuwd wat een conversie optimalisatie expert van jouw website vindt? Conversie optimalisatie bureau Intelligent Online zet zich graag in voor jouw onderneming. Onze conversie optimalisatie consultants nemen je website uitgebreid onder de loep en gebruiken hun jarenlange ervaring en kennis van online marketing om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Bij het uitvoeren van een conversie optimalisatie analyse kijken we onder andere naar de volgende zaken.

  • Het gedrag van je websitebezoekers. Welke pagina’s worden het meest en het minst bezocht? Op welk moment in het aankoopproces haken je bezoekers af? Door dit soort vragen te beantwoorden, komen we te weten waar de pijnpunten van jouw website zitten.
  • Het bestaan van technische obstakels. Dit zijn technische mankementen die je bezoeker ervan weerhouden om over te gaan tot conversie. Er is bijvoorbeeld sprake van een technisch obstakel wanneer een webpagina niet (snel genoeg) laadt, een knop niet werkt of wanneer er een ‘error 404‘-foutmelding in beeld komt.
  • Het bestaan van usability obstakels. Er is sprake van een usability obstakel wanneer je website op bepaalde fronten niet gebruiksvriendelijk (genoeg) is. Technisch gezien werkt de website wel, maar het de website is niet intuïtief of makkelijk in gebruik, waardoor bezoekers worden afgeschrikt. Hier is bijvoorbeeld sprake van wanneer er wel een werkende knop bestaat waarmee bezoekers zich kunnen inschrijven voor je nieuwsbrief, maar deze knop verstopt zit, waardoor bezoekers lang moeten zoeken.
  • Het bestaan van emotionele en intuïtieve obstakels. Als de bezoeker onvoldoende wordt overtuigd en verleid om tot conversie over te gaan, worden dat emotionele of intuïtieve obstakels genoemd. Om ervoor te zorgen dat de bezoeker tot actie overgaat, is het onder andere belangrijk dat het design van je website positieve emoties oproept en er betrouwbaar uitziet. Ook overtuigende productteksten spelen hierbij een rol.
Adwords img

Vraag een gratis advies van onze conversie optimalisatie specialisten aan

Ben je nieuwsgierig wat conversie optimalisatie voor jouw onderneming kan betekenen? Bij conversie optimalisatie bureau Intelligent Online kun je een gratis groeiscan aanvragen. Onze conversie optimalisatie consultants nemen een kijkje op je website en zetten de sterke en zwakke punten van je website op een rij. Ook geven we advies over hoe we deze zwakke punten aan zouden pakken. Onze groeiscan is gratis en geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast!

Intelligent Online helpt je bij het bereiken van je doelen

Je kunt bij Intelligent Online niet alleen terecht voor conversie optimalisatie. We helpen je ook graag bij het ontwikkelen van een succesvolle content marketing- of social mediastrategie. Ook kun je bij ons terecht voor SEO advies. Heb je vragen over het optimaliseren van je SEO score? Neem dan gerust contact met op met onze SEO specialisten of kom eens langs bij ons online marketing bureau in Utrecht!

Wij helpen u in de landelijke top 10

Waarschijnlijk kunnen wij het u makkelijker maken als u nog twijfelt over SEO zelf doen of uitbesteden. Wij helpen u namelijk in de landelijke top 10. Hiervoor is zeer veel kennis en expertise nodig. Wij hebben deze in huis. Veel bureaus beloven u een positie in de top 10, maar vaak gaat dit dan om slechts lokale resultaten. Met bovenaan in Google bedoelen wij echt lándelijk in de top 10. We hoeven u niet uit te leggen welke impact uw SEO uitbesteden dan op uw omzet heeft. Vanwege onze specialisatie in SEO zijn wij pas content als u met uw keywords hoog in Google staat. Om dat te bereiken, sturen we tot dat moment kosteloos Adwords verkeer naar de website om u meteen de resultaten te bieden waar u zo naar smacht.

Maakt u gebruik van onze SEO-diensten, dan verlenen wij als zoekmachine specialist u altijd gratis en vrijblijvend advies omtrent de gebruiksvriendelijkheid van uw website. Ook verlenen wij technisch advies. Goede SEO zit namelijk in meer dan goede teksten: het draait ook om een technisch goede website. Wij kijken naar het totaal en zorgen ervoor dat u hiermee gaat scoren.

Vragen? Neem contact op

    Vraag vandaag de gratis GROEISCAN aan

    Wil jij meer winst, omzet, nieuwe klanten en naamsbekendheid?