De groeipartner voor het MKB.

Ben jij toe aan de volgende stap?

>150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Verhoog je omzet met de hulp van een conversie specialist

Zoveel mogelijk websitebezoekers – dat is het doel van elke ondernemer. Als er eenmaal potentiële klanten op je website zijn, wil je echter natuurlijk ook dat deze klanten uiteindelijk tot conversie overgaan – bijvoorbeeld door zich in te schrijven voor je nieuwsbrief, je contactformulier in te vullen of door een bestelling te plaatsen. Hoe zorg je er echter voor dat (meer) websitebezoekers tot conversie overgaan? Een conversie specialist weet hier alles van. In dit artikel vertellen we je alles over het inhuren van zo’n conversie expert.

Wat doet een conversie specialist?

conversie optimalisatie

Een conversie specialist, wat is dat eigenlijk precies? Een conversie specialist houdt zich, kort gezegd, bezig met conversieratio optimalisatie. Dit betekent dat een conversie expert je helpt om je website op zo’n manier in te richten dat de conversieratio zo hoog mogelijk is. De conversieratio is het percentage van de websitebezoekers dat overgaat tot conversie. Een conversie is op zijn beurt een door jou gewenste actie op je website. Het kan daarbij gaan om het plaatsen van een bestelling, maar bijvoorbeeld ook om het invullen van een (contact)formulier, het downloaden van een brochure of het aanvragen van een offerte.

Voor wie is het inhuren van een conversie specialist interessant?

Het inschakelen van een conversie optimalisatie specialist is interessant voor elke onderneming die haar omzet wil verhogen. Hoewel je zelf misschien denkt dat je website niet beter kan, zijn er altijd wel zaken die je over het hoofd hebt gezien. Een conversie optimalisatie consultant kijkt met een frisse blik naar je website en vertelt je waar je op dit moment kansen laat liggen. Hoewel het inschakelen van een conversie specialist eigenlijk dus voor elke ondernemer nuttig is, is dit extra belangrijk als je je website al een tijd niet hebt geüpdate. In dat geval is de kans namelijk groot dat je website een aantal zwakke plekken heeft.

De conversie experts van Intelligent Online helpen je graag

Ben je benieuwd hoe je eigen website ervoor staat en waar de knelpunten zitten? De conversie specialisten van conversie optimalisatie bureau Intelligent Online voorzien je graag van advies. Neem gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken via +31 30 3070 322 of [email protected]

What we do

Wat wij doen:

Wij hebben het altijd over groeien omdat onze klanten dat ook vaak willen. Dit zeggen we niet zomaar. We richten ons specifiek op 3 zaken en in onderstaande volgorde, naast de stappen zie je de media kanalen staan die erbij horen:

Stap 1: Meer klanten genereren uit je huidige website activiteiten. (Usability)

Stap 2: Als alles goed staat meer verkeer genereren naar je website (SEO & SEA)

Stap 3: Deze bezoekers vasthouden en converteren naar klanten (marketing automation & social media)

Google “see, think, do care” model.

Jij weet alles over je markt en over je klanten. Wij weten hoe je meer omzet haalt uit je digitale marketing activiteiten. We doen dit volgens het bekende model van Google “see, think, do care” model.

Heb jij ook wel eens het gevoel:

  • Dat je website niet helemaal gebruiksvriendelijk en zoekmachinevriendelijk is?
  • Je webdesigner niet zo snel reageert als je zou willen
  • Niet helemaal goed vindbaar te zijn in de organische resultaten van Google
  • Te veel betaald voor Google Adwords
  • Dat je geen leads of sales haalt uit social media?

Wanneer je één van de bovenstaande vragen met “ja” beantwoord heeft het al zin om contact op te nemen met Intelligent Online. Het is onze passie om op bovenstaande zaken te excelleren.

A: See: Hier zorg je ervoor dat mensen je product zien en onthouden. SEO en Social Media werken hier goed

I: Think: Zorg ervoor dat mensen je product begrijpen en zorg ervoor dat ze jouw merk willen. Hiervoor werken SEO, Google Adwords en Social Media goed

D: Do: Verander het gedrag van mensen en zorg dat ze converteren. In de “do” fase Googled men vaak maar het is van cruciaal belang dat hier je website goed functioneert. Het is heel jammer als je veel verkeer trekt met 0 conversie.

A: Care: Zorg ervoor dat je bestaande klanten meer converteren (retentie) en zorg ervoor dat ze je product promoten. Hiervoor is marketing automation uitstekend geschikt

Client
Client
Client
Client
Client
Client

Feeback van onze klanten

Wij werken al bijna een jaar met veel tevredenheid samen en onze website blijft maar klimmen in de zoekresultaten! Ook vielen de kosten reuze mee ten opzichte van de baten.

Author logo

Casper Verhoog

Directeur - Super Seat

We doen al jarenlang zaken met Intelligent Online. Wat mij goed bevalt is de persoonlijke aanpak. Intelligent Online is altijd bereikbaar. Daarnaast maken ze ons goed inzichtelijk welke werkzaamheden zijn gedaan en welke resultaten dat heeft gehad.

Author logo

Manager

Jawasport B.V.

Dankzij een leuke en goede samenwerking hebben we gedurende de samenwerking veel meer verkeer richting onze website gekregen. Dit heeft ons meer verkopen opgeleverd. Ik kan u Intelligent Online ten zeerste aanraden.

Author logo

Peter Regterschot-

Eigenaar Mijnnaaiattelier.nl

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online

Intelligent Online

for better traffic and design

Intelligent Online is gespecialiseerd in het vindbaar maken van websites voor het midden en klein bedrijf. De onderneming is opgericht door twee ervaren online marketeers. Met onze dienst Intelligent Marketing worden online kanalen slim gecombineerd om het optimale rendement te halen! Naast online marketing kijken we graag met u op website niveau, immers, uw winkel moet goed functioneren als u online reclame gaat maken!

Bij ons vindt u deze disciplines onder één dak, we gaan samen met u voor een optimaal resultaat. Intelligent Online is dé partner voor de drukke MKB’er met groei ambities.

Uiteraard kunt u de diensten ook los afnemen. U kunt onder andere: Adwords uitbesteden (bekijk hier onze Adwords Pakketten) SEO optimalisatie uitbesteden (bekijk hier onze SEO Pakketten) Adverteren op Facebook

Advies op maat

    Vraag vandaag de gratis GROEISCAN aan

    Wil jij meer winst, omzet, nieuwe klanten en naamsbekendheid?