De groeipartner voor het MKB.

Ben jij toe aan de volgende stap?

>150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Google Ads inloggen stap voor stap uitgelegd

Google Ads (ook wel Google AdWords genoemd) is onmisbaar voor elke ondernemer die zijn of haar bedrijf online op de kaart wil zetten. Dit advertentieprogramma maakt het namelijk niet alleen mogelijk om bij de zoekresultaten van Google te adverteren, maar ook om advertenties te plaatsen op partnerwebsites en -apps van Google – van YouTube tot mobiele games. Wil je ook aan de slag met Google Ads? Inloggen op Google Ads is de eerste stap. Op deze pagina leggen onze Google Ads specialisten je uit hoe Google Ads inloggen in zijn werk gaat.
Google Ads inloggen

 

 

Google Ads inloggen: zo werkt het

Zit je klaar om met Google Ads aan de slag te gaan? Om gebruik te kunnen maken van Google Ads, zul je eerst moeten inloggen. Inloggen op Google Ads werkt als volgt.

 • Stap 1. Surf naar https://ads.google.com.
 • Stap 2. Klik op ‘Nu starten’ of ‘Inloggen’.
 • Stap 3. Als je al bent ingelogd op je Google account, zal je internetbrowser je automatisch doorsturen naar Google Ads. Je hoeft dan verder niets te doen. Als je nog niet bent ingelogd, zal je browser je vragen om je Google Ads inloggegevens in te vullen. Dit is hetzelfde e-mailadres en wachtwoord dat je bij andere Google-diensten gebruikt, zoals Gmail of YouTube. Ben je je wachtwoord vergeten? Geen probleem. Klik op ‘Wachtwoord vergeten?’ om je wachtwoord te herstellen.

Hoe in google ads inloggen

 

 

Een account aanmaken op Google Ads

Om op Google Ads te kunnen inloggen, heb je dus een Google account nodig. Heb je nog geen Google account? Met de volgende stappen kun je eenvoudig een nieuw account aanmaken.

 • Stap 1. Ga naar naar https://ads.google.com.
 • Stap 2. Ga op zoek naar een knop met ‘Aanmelden’ of ‘Maak een account aan’. Je zult wellicht eerst op de knop ‘Nu starten’ moeten klikken.
 • Stap 3. Google zal je om een aantal gegevens vragen. Zo zul je bijvoorbeeld je naam en e-mailadres moeten invullen. Ook zul je een sterk wachtwoord moeten verzinnen, en vraagt Google vaak in welk land je woont. Vul alle gegevens in en klik op ‘Doorgaan’.
 • Stap 4. Als je alle gegevens hebt ingevuld, zal Google je een bevestigingsmail met een verificatielink sturen. Klik op deze link om je account te activeren en om op Google Ads in te loggen.
 • Stap 5. Je bent helemaal klaar om aan de slag te gaan met Google Ads! We raden je aan om in het begin voldoende tijd te nemen om alles uit te vogelen. Google Ads biedt namelijk ontzettend veel mogelijkheden, waardoor het een tijdje kan duren voordat je alles onder de knie hebt. Heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Onze Google Ads experts helpen je graag verder!

 

What we do

Wat wij doen:

Wij hebben het altijd over groeien omdat onze klanten dat ook vaak willen. Dit zeggen we niet zomaar. We richten ons specifiek op 3 zaken en in onderstaande volgorde, naast de stappen zie je de media kanalen staan die erbij horen:

Stap 1: Meer klanten genereren uit je huidige website activiteiten. (Usability)

Stap 2: Als alles goed staat meer verkeer genereren naar je website (SEO & SEA)

Stap 3: Deze bezoekers vasthouden en converteren naar klanten (marketing automation & social media)

Google “see, think, do care” model.

Jij weet alles over je markt en over je klanten. Wij weten hoe je meer omzet haalt uit je digitale marketing activiteiten. We doen dit volgens het bekende model van Google “see, think, do care” model.

Heb jij ook wel eens het gevoel:

 • Dat je website niet helemaal gebruiksvriendelijk en zoekmachinevriendelijk is?
 • Je webdesigner niet zo snel reageert als je zou willen
 • Niet helemaal goed vindbaar te zijn in de organische resultaten van Google
 • Te veel betaald voor Google Adwords
 • Dat je geen leads of sales haalt uit social media?

Wanneer je één van de bovenstaande vragen met “ja” beantwoord heeft het al zin om contact op te nemen met Intelligent Online. Het is onze passie om op bovenstaande zaken te excelleren.

A: See: Hier zorg je ervoor dat mensen je product zien en onthouden. SEO en Social Media werken hier goed

I: Think: Zorg ervoor dat mensen je product begrijpen en zorg ervoor dat ze jouw merk willen. Hiervoor werken SEO, Google Adwords en Social Media goed

D: Do: Verander het gedrag van mensen en zorg dat ze converteren. In de “do” fase Googled men vaak maar het is van cruciaal belang dat hier je website goed functioneert. Het is heel jammer als je veel verkeer trekt met 0 conversie.

A: Care: Zorg ervoor dat je bestaande klanten meer converteren (retentie) en zorg ervoor dat ze je product promoten. Hiervoor is marketing automation uitstekend geschikt

Client
Client
Client
Client
Client
Client

Feeback van onze klanten

Wij werken al bijna een jaar met veel tevredenheid samen en onze website blijft maar klimmen in de zoekresultaten! Ook vielen de kosten reuze mee ten opzichte van de baten.

Author logo

Casper Verhoog

Directeur - Super Seat

We doen al jarenlang zaken met Intelligent Online. Wat mij goed bevalt is de persoonlijke aanpak. Intelligent Online is altijd bereikbaar. Daarnaast maken ze ons goed inzichtelijk welke werkzaamheden zijn gedaan en welke resultaten dat heeft gehad.

Author logo

Manager

Jawasport B.V.

Dankzij een leuke en goede samenwerking hebben we gedurende de samenwerking veel meer verkeer richting onze website gekregen. Dit heeft ons meer verkopen opgeleverd. Ik kan u Intelligent Online ten zeerste aanraden.

Author logo

Peter Regterschot-

Eigenaar Mijnnaaiattelier.nl

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online

Intelligent Online

for better traffic and design

Intelligent Online is gespecialiseerd in het vindbaar maken van websites voor het midden en klein bedrijf. De onderneming is opgericht door twee ervaren online marketeers. Met onze dienst Intelligent Marketing worden online kanalen slim gecombineerd om het optimale rendement te halen! Naast online marketing kijken we graag met u op website niveau, immers, uw winkel moet goed functioneren als u online reclame gaat maken!

Bij ons vindt u deze disciplines onder één dak, we gaan samen met u voor een optimaal resultaat. Intelligent Online is dé partner voor de drukke MKB’er met groei ambities.

Uiteraard kunt u de diensten ook los afnemen. U kunt onder andere: Adwords uitbesteden (bekijk hier onze Adwords Pakketten) SEO optimalisatie uitbesteden (bekijk hier onze SEO Pakketten) Adverteren op Facebook

Advies op maat

  Vraag vandaag de gratis GROEISCAN aan

  Wil jij meer winst, omzet, nieuwe klanten en naamsbekendheid?