De groeipartner voor het MKB.

Ben jij toe aan de volgende stap?

>150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Google Hotel Ads in een notendop

Hoe mooi je hotel, appartementencomplex of bed & breakfast ook is – de boekingen zullen (én kunnen) pas binnenstromen als klanten je online weten te vinden. Adverteren via Google Ads (ook wel Google AdWords genoemd) is een goede manier om je online zichtbaarheid te vergroten. Voor toeristenaccommodaties heeft Google Ads een speciale tool ontwikkeld, genaamd Google Hotel Ads. Wij vertellen je er graag meer over!

Wat is Google Hotel Ads?

Google Hotel Ads is een uitstekende manier om je hotel in de schijnwerper te zetten. Deze tool zorgt er namelijk voor dat als een potentiële boeker via Google zoekt op bijvoorbeeld ‘hotels Utrecht’, jouw accommodatie boven de reguliere zoekresultaten van Google wordt getoond. Hierdoor kan de zoeker direct doorklikken naar jouw website en een boeking plaatsen.

google ads hotel

De voordelen van Google Hotel Ads

 

 • Google Hotel Ads vergroot de zichtbaarheid van je accommodatie. Doordat je hotel helemaal bovenaan de pagina met zoekresultaten staat, vergroot je de kans dat de potentiële boeker op jouw website klikt. Hierdoor haal je meer directe boekingen binnen. Het is hierbij natuurlijk wel van elang dat je advertentie aantrekkelijk is voor je doelgroep. Vind je het lastig om een pakkende advertentietekst te schrijven? Onze Google Ads specialisten helpen je graag!
 • In tegenstelling tot de reguliere Google Ads advertenties, geven de advertenties van Google Hotel Ads actuele informatie over de beschikbaarheid van je accommodatie en de accommodatieprijzen. Als dit niet overeenkomt met de data en de prijscategorie waarop de Google gebruiker zoekt, wordt je hotel niet getoond. Hierdoor komt alleen jouw doelgroep op je website terecht. Dit heeft een positief effect op je conversieratio.
 • Ook geeft Google Hotel Ads de Google gebruiker de mogelijkheid om verschillende hotels eenvoudig met elkaar te vergelijken.

Haal het maximale uit Google Hotel Ads

Wil je graag weten hoe je de meeste reizigers aantrekt en je naamsbekendheid een flink boost geeft? AdWords bureau Intelligent Online helpt je graag met het ontwikkelen en uitvoeren van een Google Hotel Ads strategie op maat. Je bent altijd welkom! Je kunt ons bereiken via [email protected] of via 030-3070322.

What we do

Wat wij doen:

Wij hebben het altijd over groeien omdat onze klanten dat ook vaak willen. Dit zeggen we niet zomaar. We richten ons specifiek op 3 zaken en in onderstaande volgorde, naast de stappen zie je de media kanalen staan die erbij horen:

Stap 1: Meer klanten genereren uit je huidige website activiteiten. (Usability)

Stap 2: Als alles goed staat meer verkeer genereren naar je website (SEO & SEA)

Stap 3: Deze bezoekers vasthouden en converteren naar klanten (marketing automation & social media)

Google “see, think, do care” model.

Jij weet alles over je markt en over je klanten. Wij weten hoe je meer omzet haalt uit je digitale marketing activiteiten. We doen dit volgens het bekende model van Google “see, think, do care” model.

Heb jij ook wel eens het gevoel:

 • Dat je website niet helemaal gebruiksvriendelijk en zoekmachinevriendelijk is?
 • Je webdesigner niet zo snel reageert als je zou willen
 • Niet helemaal goed vindbaar te zijn in de organische resultaten van Google
 • Te veel betaald voor Google Adwords
 • Dat je geen leads of sales haalt uit social media?

Wanneer je één van de bovenstaande vragen met “ja” beantwoord heeft het al zin om contact op te nemen met Intelligent Online. Het is onze passie om op bovenstaande zaken te excelleren.

A: See: Hier zorg je ervoor dat mensen je product zien en onthouden. SEO en Social Media werken hier goed

I: Think: Zorg ervoor dat mensen je product begrijpen en zorg ervoor dat ze jouw merk willen. Hiervoor werken SEO, Google Adwords en Social Media goed

D: Do: Verander het gedrag van mensen en zorg dat ze converteren. In de “do” fase Googled men vaak maar het is van cruciaal belang dat hier je website goed functioneert. Het is heel jammer als je veel verkeer trekt met 0 conversie.

A: Care: Zorg ervoor dat je bestaande klanten meer converteren (retentie) en zorg ervoor dat ze je product promoten. Hiervoor is marketing automation uitstekend geschikt

Client
Client
Client
Client
Client
Client

Feeback van onze klanten

Wij werken al bijna een jaar met veel tevredenheid samen en onze website blijft maar klimmen in de zoekresultaten! Ook vielen de kosten reuze mee ten opzichte van de baten.

Author logo

Casper Verhoog

Directeur - Super Seat

We doen al jarenlang zaken met Intelligent Online. Wat mij goed bevalt is de persoonlijke aanpak. Intelligent Online is altijd bereikbaar. Daarnaast maken ze ons goed inzichtelijk welke werkzaamheden zijn gedaan en welke resultaten dat heeft gehad.

Author logo

Manager

Jawasport B.V.

Dankzij een leuke en goede samenwerking hebben we gedurende de samenwerking veel meer verkeer richting onze website gekregen. Dit heeft ons meer verkopen opgeleverd. Ik kan u Intelligent Online ten zeerste aanraden.

Author logo

Peter Regterschot-

Eigenaar Mijnnaaiattelier.nl

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online

Intelligent Online

for better traffic and design

Intelligent Online is gespecialiseerd in het vindbaar maken van websites voor het midden en klein bedrijf. De onderneming is opgericht door twee ervaren online marketeers. Met onze dienst Intelligent Marketing worden online kanalen slim gecombineerd om het optimale rendement te halen! Naast online marketing kijken we graag met u op website niveau, immers, uw winkel moet goed functioneren als u online reclame gaat maken!

Bij ons vindt u deze disciplines onder één dak, we gaan samen met u voor een optimaal resultaat. Intelligent Online is dé partner voor de drukke MKB’er met groei ambities.

Uiteraard kunt u de diensten ook los afnemen. U kunt onder andere: Adwords uitbesteden (bekijk hier onze Adwords Pakketten) SEO optimalisatie uitbesteden (bekijk hier onze SEO Pakketten) Adverteren op Facebook

Advies op maat

  Vraag vandaag de gratis GROEISCAN aan

  Wil jij meer winst, omzet, nieuwe klanten en naamsbekendheid?