Linkbuilding Bureau

DOE DE GRATIS ONLINE MARKETING ANALYSE

U wilt weten hoe uw website het doet binnen de zoekresultaten. Met behulp van de seo scan krijgt u een heldere analyse.

U wilt weten hoe uw website het doet binnen de zoekresultaten. Met behulp van de seo scan krijgt u een heldere analyse.

>150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Linkbuilding bureau heeft een enorm netwerk

Intelligent Online beschikt over een enorm netwerk van websites en blogs, allemaal met sterk uiteenlopende thema’s. Als klant kun je gebruik maken van dit enorme netwerk om op deze wijze de autoriteit van zowel je domein als voor de onderliggende pagina’s te verhogen. Intelligent Online selecteert als linkbuilding bureau websites de relevantie bieden, websites die een hoge domein en pagina-autoriteit hebben, een lage spam score hebben en bereik en engagement garanderen. Nee, uiteraard maakt Intelligent Online geen gebruik van PBN’s, dit staat voor Private Blog Networks, en wordt steeds gemonitord of de waardering door het gebruik van een type link toe- of juist afneemt.

Adwords img

Het linkprofiel van de concurrent

Linkbuilding kan ook door gebruik te maken van competitor links. Aan het linkprofiel van je concurrent is af te lezen waar die hun links vandaag halen. Het is vervolgens een kwestie om deze websites ook te benaderen met de vraag om een link naar jouw website op te nemen. Eenvoudiger kan bijna niet. Daarnaast heb je ook nog de zogenaamde broken links. Nadat Intelligent Online binnen jouw branche gezocht heeft naar links die niet of niet meer goed werken, wordt de beheerder van de website gevraagd deze link te vervangen door een werkende link. Het linkbuilding bureau is ook steeds zoekende naar websites waar jij wel genoemd wordt, maar waar nog geen link van jou geplaatst is. Intelligent Online zal deze website verzoeken een link naar jouw website te plaatsen.

Periodiek overleg met het linkbuilding bedrijf

Advertorials en betaalde links? Ook in dat opzicht heeft de linkbuilding of SEO specialist het een en ander te bieden in de vorm van een groot netwerk met zeer waardevolle en bruikbare websites. Tegen betaling kun je daar links kwijt die verwijzen naar jouw website. Uiteraard wordt je door de specialist in linkbuilding voortdurend op de hoogte gehouden van de resultaten. Ook zal periodiek overleg plaatsvinden en zal worden gepraat over zaken als de focus, de vervolgstappen die gemaakt moeten worden en de behaalde resultaten. Het is een gegeven dat de eerste stijgingen in de rankings van Google al binnen een maand gerealiseerd kunnen worden.

Wij helpen u in de landelijke top 10

Waarschijnlijk kunnen wij het u makkelijker maken als u nog twijfelt over SEO zelf doen of uitbesteden. Wij helpen u namelijk in de landelijke top 10. Hiervoor is zeer veel kennis en expertise nodig. Wij hebben deze in huis. Veel bureaus beloven u een positie in de top 10, maar vaak gaat dit dan om slechts lokale resultaten. Met bovenaan in Google bedoelen wij echt lándelijk in de top 10. We hoeven u niet uit te leggen welke impact uw SEO uitbesteden dan op uw omzet heeft. Vanwege onze specialisatie in SEO zijn wij pas content als u met uw keywords hoog in Google staat. Om dat te bereiken, sturen we tot dat moment kosteloos Adwords verkeer naar de website om u meteen de resultaten te bieden waar u zo naar smacht.

Maakt u gebruik van onze SEO-diensten, dan verlenen wij als zoekmachine specialist u altijd gratis en vrijblijvend advies omtrent de gebruiksvriendelijkheid van uw website. Ook verlenen wij technisch advies. Goede SEO zit namelijk in meer dan goede teksten: het draait ook om een technisch goede website. Wij kijken naar het totaal en zorgen ervoor dat u hiermee gaat scoren.

Vragen? Neem contact op

    Vraag vandaag de gratis GROEISCAN aan

    Wil jij meer winst, omzet, nieuwe klanten en naamsbekendheid?