De groeipartner voor het MKB.

Ben jij toe aan de volgende stap?

>150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Linkbuilding bureau

Prachtig dat je links verdient door uitstekende content of goed bedreven pr, nog steeds blijven links immers cruciaal voor je vindbaarheid. Het is een gegeven: zonder autoriteit krijg jij je website nooit op dat niveau dat je wenst. Intelligent Online is inzetbaar als linkbuilding bureau. Zij zorgen ervoor dat je content ook daadwerkelijk onder de aandacht van jouw doelgroep komt en daardoor beter scoort in Google. Als geen ander weet Intelligent Online dat linkbuilding, je online pr, sponsored content of influencer marketing goed is voor de Google ranking van je website. En dus wordt daar steeds naar gehandeld.

 

Linkbuilding bureau heeft een enorm netwerk

Intelligent Online beschikt over een enorm netwerk van websites en blogs, allemaal met sterk uiteenlopende thema’s. Als klant kun je gebruik maken van dit enorme netwerk om op deze wijze de autoriteit van zowel je domein als voor de onderliggende pagina’s te verhogen. Intelligent Online selecteert als linkbuilding bureau websites de relevantie bieden, websites die een hoge domein en pagina-autoriteit hebben, een lage spam score hebben en bereik en engagement garanderen. Nee, uiteraard maakt Intelligent Online geen gebruik van PBN’s, dit staat voor Private Blog Networks, en wordt steeds gemonitord of de waardering door het gebruik van een type link toe- of juist afneemt.

 

Linkbuilding specialist werkt ook over de landsgrenzen

Als linkbuilding bureau weet Intelligent Online als geen ander dat het niet alleen draait om de autoriteit. Het is bijvoorbeeld een gegeven dat als influencers over jouw product of dienst schrijven, dat vrijwel altijd meteen zorgt voor een toename aan aanvragen en zelfs verkopen. Prachtig natuurlijk, en omdat dergelijke blogs niet zelden gedeeld worden via social media word je doelgroep zomaar ineens veel groter. Intelligent Online laat zich niet door de grenzen stoppen en het al eerder genoemde netwerk strekt zich uit tot onder meer België, Frankrijk, Engeland en ook Duitsland. Behalve dat het linkbuilding bureau dus ook links voor jou in betreffende landen regelt, bieden ze daarnaast ook de optie om de anchor teksten te optimaliseren met behulp van native speakers.

De uit te stippelen strategie

Voor er iets gedaan wordt is het altijd goed om precies te weten waar je staat. Dit kan uitstekend met een linkprofiel analyse door de linkbuilding specialist. Ook kan het linkprofiel van de concurrentie tegen het licht gehouden worden. Daarna zal een bepaalde strategie uitgezet moeten worden, want alleen met een goed plan kun jij jouw concurrentie in Google de loef afsteken. Ondertussen zijn er heel veel verschillende manieren om aan links te komen. De juiste content marketing strategie is daar een van; in dat geval wordt linkbuilding gecombineerd met unieke inhoud. Op deze manier kom je gemakkelijker aan links en bovendien is het een gegeven dat goede content voor extra conversie zorgt. Als je vervolgens ook nog eens een actie aan deze content koppelt, haal je samen met Intelligent Online echt alles uit de link. Je kunt ook aan linkruil doen. Intelligent Online, hét online marketing bureau waar je echt verder mee komt, heeft zelf een groot aantal websites die domein autoriteit genieten. Daarom kan de linkbuilding specialist gemakkelijk links uitwisselen met derden. Dit gebeurt doorgaans via het alom bekende ABC-linking principe.

Linkbuilding Uitbesteden door het hele land

 

Het linkprofiel van de concurrent

Linkbuilding kan ook door gebruik te maken van competitor links. Aan het linkprofiel van je concurrent is af te lezen waar die hun links vandaag halen. Het is vervolgens een kwestie om deze websites ook te benaderen met de vraag om een link naar jouw website op te nemen. Eenvoudiger kan bijna niet. Daarnaast heb je ook nog de zogenaamde broken links. Nadat Intelligent Online binnen jouw branche gezocht heeft naar links die niet of niet meer goed werken, wordt de beheerder van de website gevraagd deze link te vervangen door een werkende link. Het linkbuilding bureau is ook steeds zoekende naar websites waar jij wel genoemd wordt, maar waar nog geen link van jou geplaatst is. Intelligent Online zal deze website verzoeken een link naar jouw website te plaatsen.

Periodiek overleg met het linkbuilding bedrijf

Advertorials en betaalde links? Ook in dat opzicht heeft de linkbuilding of SEO specialist het een en ander te bieden in de vorm van een groot netwerk met zeer waardevolle en bruikbare websites. Tegen betaling kun je daar links kwijt die verwijzen naar jouw website. Uiteraard wordt je door de specialist in linkbuilding voortdurend op de hoogte gehouden van de resultaten. Ook zal periodiek overleg plaatsvinden en zal worden gepraat over zaken als de focus, de vervolgstappen die gemaakt moeten worden en de behaalde resultaten. Het is een gegeven dat de eerste stijgingen in de rankings van Google al binnen een maand gerealiseerd kunnen worden.

What we do

Wat wij doen:

Wij hebben het altijd over groeien omdat onze klanten dat ook vaak willen. Dit zeggen we niet zomaar. We richten ons specifiek op 3 zaken en in onderstaande volgorde, naast de stappen zie je de media kanalen staan die erbij horen:

Stap 1: Meer klanten genereren uit je huidige website activiteiten. (Usability)

Stap 2: Als alles goed staat meer verkeer genereren naar je website (SEO & SEA)

Stap 3: Deze bezoekers vasthouden en converteren naar klanten (marketing automation & social media)

Google “see, think, do care” model.

Jij weet alles over je markt en over je klanten. Wij weten hoe je meer omzet haalt uit je digitale marketing activiteiten. We doen dit volgens het bekende model van Google “see, think, do care” model.

Heb jij ook wel eens het gevoel:

  • Dat je website niet helemaal gebruiksvriendelijk en zoekmachinevriendelijk is?
  • Je webdesigner niet zo snel reageert als je zou willen
  • Niet helemaal goed vindbaar te zijn in de organische resultaten van Google
  • Te veel betaald voor Google Adwords
  • Dat je geen leads of sales haalt uit social media?

Wanneer je één van de bovenstaande vragen met “ja” beantwoord heeft het al zin om contact op te nemen met Intelligent Online. Het is onze passie om op bovenstaande zaken te excelleren.

A: See: Hier zorg je ervoor dat mensen je product zien en onthouden. SEO en Social Media werken hier goed

I: Think: Zorg ervoor dat mensen je product begrijpen en zorg ervoor dat ze jouw merk willen. Hiervoor werken SEO, Google Adwords en Social Media goed

D: Do: Verander het gedrag van mensen en zorg dat ze converteren. In de “do” fase Googled men vaak maar het is van cruciaal belang dat hier je website goed functioneert. Het is heel jammer als je veel verkeer trekt met 0 conversie.

A: Care: Zorg ervoor dat je bestaande klanten meer converteren (retentie) en zorg ervoor dat ze je product promoten. Hiervoor is marketing automation uitstekend geschikt

Client
Client
Client
Client
Client
Client

Feeback van onze klanten

Wij werken al bijna een jaar met veel tevredenheid samen en onze website blijft maar klimmen in de zoekresultaten! Ook vielen de kosten reuze mee ten opzichte van de baten.

Author logo

Casper Verhoog

Directeur - Super Seat

We doen al jarenlang zaken met Intelligent Online. Wat mij goed bevalt is de persoonlijke aanpak. Intelligent Online is altijd bereikbaar. Daarnaast maken ze ons goed inzichtelijk welke werkzaamheden zijn gedaan en welke resultaten dat heeft gehad.

Author logo

Manager

Jawasport B.V.

Dankzij een leuke en goede samenwerking hebben we gedurende de samenwerking veel meer verkeer richting onze website gekregen. Dit heeft ons meer verkopen opgeleverd. Ik kan u Intelligent Online ten zeerste aanraden.

Author logo

Peter Regterschot-

Eigenaar Mijnnaaiattelier.nl

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online

Intelligent Online

for better traffic and design

Intelligent Online is gespecialiseerd in het vindbaar maken van websites voor het midden en klein bedrijf. De onderneming is opgericht door twee ervaren online marketeers. Met onze dienst Intelligent Marketing worden online kanalen slim gecombineerd om het optimale rendement te halen! Naast online marketing kijken we graag met u op website niveau, immers, uw winkel moet goed functioneren als u online reclame gaat maken!

Bij ons vindt u deze disciplines onder één dak, we gaan samen met u voor een optimaal resultaat. Intelligent Online is dé partner voor de drukke MKB’er met groei ambities.

Uiteraard kunt u de diensten ook los afnemen. U kunt onder andere: Adwords uitbesteden (bekijk hier onze Adwords Pakketten) SEO optimalisatie uitbesteden (bekijk hier onze SEO Pakketten) Adverteren op Facebook

Advies op maat

    Vraag vandaag de gratis GROEISCAN aan

    Wil jij meer winst, omzet, nieuwe klanten en naamsbekendheid?