De groeipartner voor het MKB.

Ben jij toe aan de volgende stap?

>150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Aan de slag als linkbuilding reseller: alles wat je moet weten

 

Als je met je website bovenaan op Google wil komen, is een goede linkbuilding ontzettend belangrijk. Je linkprofiel bepaalt namelijk voor ruim 50% hoe hoog (of laag) je website in de Google zoekresultaten terechtkomt. Als marketingbureau is het daarom belangrijk om je klanten te voorzien van een goede linkbuilding strategie. Ook is het belangrijk om backlinks voor je klanten te genereren. Het verwerven van relevante en organische backlinks kost echter ontzettend veel tijd. Heb je die tijd niet? In dat geval zou je een linkbuilding reseller kunnen worden. Op die manier kun je in korte tijd veel geld verdienen, zonder tijd te hoeven besteden aan het genereren van backlinks. Op deze pagina leggen we je uit hoe het werkt.

Wat is een linkbuilding reseller?

Als marketingbureau weet je zelf maar al te goed hoe belangrijk backlinks zijn – een divers en uitgebreid backlinkprofiel is onmisbaar om hoger in Google te komen. Het is daarom belangrijk om je klanten van kwalitatieve backlinks te voorzien. Je hebt hierbij twee mogelijkheden. Allereerst zou je deze backlinks zelf kunnen genereren. Dit kost, zoals je zelf misschien al gemerkt hebt, echter ontzettend veel tijd en inspanning. Er is gelukkig ook nog een tweede optie: linkbuilding reseller worden. Als linkbuilding reseller neem je de backlinks over van een externe linkbuilder. In dat geval zijn wij dat – de specialisten van Intelligent Online. Wij plaatsen sterke artikelen, met daarin backlinks naar jouw klanten. Deze artikelen neem voor een scherpe prijs van ons over.

Intelligent Online reseller

Waarom zou je een linkbuilding reseller worden?

Een linkbuilding reseller worden heeft veel voordelen. In plaats van zelf aan de slag te gaan of linkbuilders in dienst te nemen, neem je de links voor een scherpe prijs van ons over. Dat scheelt niet alleen flink wat tijd en energie, maar dankzij onze aantrekkelijke linkbuilding reseller korting ook nog eens een hoop geld! De linksheets worden, indien gewenst, voorzien van jouw eigen logo en bedrijfsgegevens. Je hoeft je klanten dus niet op de hoogte te stellen dat je als linkbuilding reseller werkt.

What we do

Wat wij doen:

Wij hebben het altijd over groeien omdat onze klanten dat ook vaak willen. Dit zeggen we niet zomaar. We richten ons specifiek op 3 zaken en in onderstaande volgorde, naast de stappen zie je de media kanalen staan die erbij horen:

Stap 1: Meer klanten genereren uit je huidige website activiteiten. (Usability)

Stap 2: Als alles goed staat meer verkeer genereren naar je website (SEO & SEA)

Stap 3: Deze bezoekers vasthouden en converteren naar klanten (marketing automation & social media)

Google “see, think, do care” model.

Jij weet alles over je markt en over je klanten. Wij weten hoe je meer omzet haalt uit je digitale marketing activiteiten. We doen dit volgens het bekende model van Google “see, think, do care” model.

Heb jij ook wel eens het gevoel:

  • Dat je website niet helemaal gebruiksvriendelijk en zoekmachinevriendelijk is?
  • Je webdesigner niet zo snel reageert als je zou willen
  • Niet helemaal goed vindbaar te zijn in de organische resultaten van Google
  • Te veel betaald voor Google Adwords
  • Dat je geen leads of sales haalt uit social media?

Wanneer je één van de bovenstaande vragen met “ja” beantwoord heeft het al zin om contact op te nemen met Intelligent Online. Het is onze passie om op bovenstaande zaken te excelleren.

A: See: Hier zorg je ervoor dat mensen je product zien en onthouden. SEO en Social Media werken hier goed

I: Think: Zorg ervoor dat mensen je product begrijpen en zorg ervoor dat ze jouw merk willen. Hiervoor werken SEO, Google Adwords en Social Media goed

D: Do: Verander het gedrag van mensen en zorg dat ze converteren. In de “do” fase Googled men vaak maar het is van cruciaal belang dat hier je website goed functioneert. Het is heel jammer als je veel verkeer trekt met 0 conversie.

A: Care: Zorg ervoor dat je bestaande klanten meer converteren (retentie) en zorg ervoor dat ze je product promoten. Hiervoor is marketing automation uitstekend geschikt

Client
Client
Client
Client
Client
Client

Feeback van onze klanten

Wij werken al bijna een jaar met veel tevredenheid samen en onze website blijft maar klimmen in de zoekresultaten! Ook vielen de kosten reuze mee ten opzichte van de baten.

Author logo

Casper Verhoog

Directeur - Super Seat

We doen al jarenlang zaken met Intelligent Online. Wat mij goed bevalt is de persoonlijke aanpak. Intelligent Online is altijd bereikbaar. Daarnaast maken ze ons goed inzichtelijk welke werkzaamheden zijn gedaan en welke resultaten dat heeft gehad.

Author logo

Manager

Jawasport B.V.

Dankzij een leuke en goede samenwerking hebben we gedurende de samenwerking veel meer verkeer richting onze website gekregen. Dit heeft ons meer verkopen opgeleverd. Ik kan u Intelligent Online ten zeerste aanraden.

Author logo

Peter Regterschot-

Eigenaar Mijnnaaiattelier.nl

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online

Intelligent Online

for better traffic and design

Intelligent Online is gespecialiseerd in het vindbaar maken van websites voor het midden en klein bedrijf. De onderneming is opgericht door twee ervaren online marketeers. Met onze dienst Intelligent Marketing worden online kanalen slim gecombineerd om het optimale rendement te halen! Naast online marketing kijken we graag met u op website niveau, immers, uw winkel moet goed functioneren als u online reclame gaat maken!

Bij ons vindt u deze disciplines onder één dak, we gaan samen met u voor een optimaal resultaat. Intelligent Online is dé partner voor de drukke MKB’er met groei ambities.

Uiteraard kunt u de diensten ook los afnemen. U kunt onder andere: Adwords uitbesteden (bekijk hier onze Adwords Pakketten) SEO optimalisatie uitbesteden (bekijk hier onze SEO Pakketten) Adverteren op Facebook

Advies op maat

    Vraag vandaag de gratis GROEISCAN aan

    Wil jij meer winst, omzet, nieuwe klanten en naamsbekendheid?