Linkbuilding uitbesteden

DOE DE GRATIS ONLINE MARKETING ANALYSE

U wilt weten hoe uw website het doet binnen de zoekresultaten. Met behulp van de seo scan krijgt u een heldere analyse.

Bovenaan in Google komen is de wens van iedereen met een zakelijke website.

>150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Linkbuilding uitbesteden wordt steeds belangrijker

Elke kenner is het er ondertussen over eens; content is al lang niet meer doorslaggevend. Goede teksten realiseren is tegenwoordig met het aanbod van SEO tekstschrijvers niet heel ingewikkeld meer. Juist om die reden, iedereen heeft de teksten wel in orde door het werk van de specialist, maak je met content vaak het verschil niet meer. De content marketing strategie is dan niet doorslaggevend meer, zoals linkbuilding dat wel kan zijn. Intelligent Online weet uit ervaring hoe belangrijk een goed linkprofiel voor je is. Niet voor niets droeg de aanpak van deze linkbuilding specialist al bij aan top klasseringen in Google. Linkbuilding uitbesteden aan Intelligent Online levert je meer relevante bezoekers op, en ook je omzet zal stijgen. Prima idee dus om je linkbuilding uit te besteden aan Intelligent Online.

Adwords img

Met linkbuilding uitbesteden heb je een veel groter netwerk voorhanden

Linkbuilding uitbesteden aan Intelligent Online betekent dat er een beroep gedaan kan worden op een enorm groot netwerk, waar prima goede content met een link geplaatst kan worden. Linkbuilding uitbesteden is dus een prima idee, al helemaal omdat het gewoon werkt en je geen enkel risico loopt op een straf van Google, bijvoorbeeld omdat niet te achterhalen is of een link al dan niet betaald is. Nog steeds zijn er bedrijven die dit bij voortduring doen. Ze schaffen advertentieruimtes aan en doen ditzelfde ook met artikelen met links op grote websites. Het is een werkwijze die ook de ‘grote jongens’ vaak hanteren.

Het maken van een goede analyse is de eerste stap

Linkbuilding uitbesteden bij Intelligent Online begint altijd met het maken van een goede analyse, een analyse van de website, de zoekwoorden en een analyse van de concurrentie. Na die analyse wordt al snel duidelijk waar de aandacht op gericht moet zijn wat betreft de zoekwoorden, de anchor teksten en de pagina’s. Na een studie van de linkprofielen van de concurrentie, is er meteen ook een lijst met websites beschikbaar die gevraagd kan worden om ook jouw link of content te plaatsen. Deze lijst wordt door Intelligent Online aangevuld met meer interessante websites; dit zijn specifiek die websites die behoorlijk wat autoriteit hebben of beschikken over trust flow met relevante content. Intelligent Online legt vervolgens persoonlijk contact met die websites en vraagt ze naar de opties voor het plaatsen van jouw content, met link. Is die optie er, dan laten de experts op het gebied van linkbuilding jouw content plaatsen.

Voorkom zo schade aan je website of je linkprofiel

Nee, Intelligent Online gaat niet in zee met link directories. Zo bestuderen de specialisten altijd eerst wat de spam score is van een bepaald domein. Koop je slechte links, dan kan dit voor nogal wat schade zorgen. Intelligent Online laat links op websites met een totaal verschillende onderwerp ook links liggen. Het is bewezen dat Google de relatie die er is tussen jouw content op jouw website met de externe link kan zien. Ook de links op partner pagina’s en dan specifiek die op een website zonder content op de pagina, worden door Intelligent Online gemeden. Dergelijke pagina’s hebben en geen content en vaak ook geen autoriteit.

Linkbuilding is arbeidsintensief en tijdrovend

Waarom linkbuilding uitbesteden zo verstandig is? In de eerste plaats omdat het arbeidsintensief is. Het kost je heel erg veel tijd. Het kan soms wel weken duren voor er een link gerealiseerd is, ongeacht of jij je richt op natuurlijke links of het anders doet; tijd kost het altijd. Bovendien wordt er erg veel kennis gevraagd. Google is steeds beter in staat goede links te onderscheiden van de minder goede links. Het is heel simpel; een natuurlijk linkprofiel met daarbij een goede mix wat betreft het soort links én anchor tekst is cruciaal voor zowel de autoriteit als voor de vindbaarheid.

Geen goedkope link pakketjes als je linkbuilding gaat uitbesteden

Het is zonde om je zuurverdiende geld te spenderen aan de beschikbare en goedkope link pakketjes. Veel beter is om linkbuilding uit te besteden aan Intelligent Online. Laat de experts een scan maken en vervolgens met een gedegen plan van aanpak komen. Pas jij linkbuilding op de verkeerde manier toe, dan breng jij je website blijvende schade toe. Het zal je website en je linkprofiel in elk geval nooit goed doen.

Stippel een gedegen strategie uit

De specialisten in linkbuilding kennen het klappen van de zweep. Ze weten alles van link metrics en zijn als geen ander in staat om snel te zien waar het op de website spaak loopt en waar ruimte is om te verbeteren. Behalve linkbuilding uitbesteden kun je bij Intelligent Online uiteraard ook prima terecht voor complete zoekmachine optimalisatie. Linkbuilding kan en mag niet langer onderschat worden. Het is een vak en een proces dat je middels een zorgvuldig uitgekiende strategie toepast. In deze strategie bepaal je wat voor jou de belangrijkste pagina’s zijn, pagina’s die middels externe links versterkt dienen te worden terwijl je in de strategie ook jouw gewenste anchor tekst profiel bepaalt.

Adwords img

Wij helpen u in de landelijke top 10

Waarschijnlijk kunnen wij het u makkelijker maken als u nog twijfelt over SEO zelf doen of uitbesteden. Wij helpen u namelijk in de landelijke top 10. Hiervoor is zeer veel kennis en expertise nodig. Wij hebben deze in huis. Veel online marketing bureaus beloven u een positie in de top 10, maar vaak gaat dit dan om slechts lokale resultaten. Met bovenaan in Google bedoelen wij echt lándelijk in de top 10. We hoeven u niet uit te leggen welke impact uw SEO uitbesteden dan op uw omzet heeft. Vanwege onze specialisatie in SEO zijn wij pas content als u met uw keywords hoog in Google staat. Om dat te bereiken, sturen we tot dat moment kosteloos Adwords verkeer naar de website om u meteen de resultaten te bieden waar u zo naar smacht.

Maakt u gebruik van onze SEO-diensten, dan verlenen wij als zoekmachine specialist u altijd gratis en vrijblijvend advies omtrent de gebruiksvriendelijkheid van uw website. Ook verlenen wij technisch advies. Goede SEO zit namelijk in meer dan goede teksten: het draait ook om een technisch goede website. Wij kijken naar het totaal en zorgen ervoor dat u hiermee gaat scoren.

Vragen? Neem contact op

    Vraag vandaag de gratis GROEISCAN aan

    Wil jij meer winst, omzet, nieuwe klanten en naamsbekendheid?