Mobiel Adverteren

DOE DE GRATIS ONLINE MARKETING ANALYSE

U wilt weten hoe uw website het doet binnen de zoekresultaten. Met behulp van de Google Ads scan krijgt u een heldere analyse.

Met Google Ads advies van Intelligent Online in Utrecht komt uw website hoog in de Google-resultaten.

>150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Adverteren op relevante websites kan ook met mobiel adverteren

De meest bekende is reclame maken via zoekmachines. Uw pagina wordt dan bijvoorbeeld genoemd tussen de zoekresultaten van Google op bijvoorbeeld iPhone of iPad. U kunt ook mobiel adverteren op relevante websites die zijn ontworpen voor mobiel internetgebruik. Wanneer u bijvoorbeeld jassen verkoopt, is het mogelijk dat uw advertentie op een informatiesite over jassen is te zien. De laatste vorm van mobiel adverteren is het ‘Display binnen apps’, die uw site zichtbaar maakt als een potentiële klant bezig is met een app op de mobiele telefoon.

Intelligent Online helpt u er graag bij om via mobiel adverteren meer omzet uit uw website te halen. Al jarenlang zijn wij een vaste waarde op de markt van online marketing en boeken veel succes met onze dienst Intelligent Marketing. We zijn gespecialiseerd in het vindbaar maken van websites van het midden- en kleinbedrijf. Ook daarbij werkt Intelligent Online op basis van het principe ‘no cure no pay’: alleen betalen voor relevante bezoekers van uw site.

Adwords img

Mobiel adverteren doet u bij Intelligent Online

Overtuigd van de mogelijkheden van mobiel adverteren? Neem vrijblijvend contact op met Intelligent Online in Utrecht. We helpen u graag verder.

Vragen? Neem contact op

    Vraag vandaag de gratis GROEISCAN aan

    Wil jij meer winst, omzet, nieuwe klanten en naamsbekendheid?