De groeipartner voor het MKB.

Ben jij toe aan de volgende stap?

>150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

SEA bureau

Goed idee, om met uw website online te gaan adverteren. Maar hebt u daarbij ook gedacht aan zoekmachine-adverteren (SEA)? Google biedt bijvoorbeeld Google Ads aan. Natuurlijk kunt u dit reclamemiddel zelf inzetten, maar voor een maximaal effect maakt u gebruik van SEA bureau Intelligent Online in Utrecht. Wij bespreken met u welke diensten of producten u het liefst te koop aanbiedt en gaan aan de slag voor meer verkeer op uw website.

Wij zijn ervan overtuigd dat de omzet van uw website de lucht in schiet door adverteren. Adverteren op Google is dus één van de kanalen. U kunt hierbij kiezen voor geo-targeting op plaatsen die binnen een bepaalde afstand van uw bedrijf liggen, of specifiek op landen of steden. Om uw doelgroep te interesseren, maakt ons SEA bureau eveneens gebruik van diverse online marketingtechnieken als zoekmachine optimalisatie (SEO) en adverteren (Google Mobiel en Facebook adverteren). Daarbij houden we met ons unieke principe Intelligent Marketing het surfgedrag van klanten in de gaten. Een goed SEA bureau stuurt namelijk bij wanneer dat nodig is.

 

SEA bureau: maximaal rendement

Stel, u wilt dus adverteren op Google. Met Google Ads beïnvloedt u welke mensen u op uw site wilt hebben. Toch valt ook Adwords ten prooi aan constante verandering, denk bijvoorbeeld aan de toename van het sitebezoek via de mobiele telefoon. Wanneer u Adwords uitbesteedt aan SEA specialist Intelligent Online, ontwikkelen wij een campagne met een maximaal rendement.

U kunt bij ons bovendien terecht voor gratis advies over de gebruiksvriendelijkheid van uw website én technische aspecten. SEA bureau Intelligent Online biedt eveneens het unieke Intelligent Marketing pakket. Door uw klanten dagelijks op internet te volgen, stippelen wij de beste marketingstrategie voor uw bedrijf uit.

Direct bovenaan in de zoekmachine

Bij advertising komen tal van factoren om de hoek. Wat is het budget dat je te besteden hebt, welke doelgroep wil je bereiken en op welke zoektermen wil je in ieder geval worden gevonden? Het zijn zaken waar je vooraf al over na moet hebben gedacht. Met de juiste expertise en kennis in deze concurrerende markt kunnen we jouw website en bedrijf direct verder helpen. Online adverteren is tegenwoordig veel meer dan enkel een paar belangrijke zoektermen inkopen; het gaat om de algehele vormgeving van de advertentie, waarin de mogelijkheden grenzeloos zijn. Weet je al wat je doelstellingen zijn met betrekking tot de campagne, dan zorgen wij voor advertising op maat. Als SEA bureau uit Utrecht garanderen we voor landelijke partners de optimale vindbaarheid met het hoogst mogelijke resultaat. Resultaten worden doorlopend gemonitord, campagnes bijgestuurd en ten einde vergroten we jouw bereik op de korte én lange termijn. Een directe link met de doelgroep.

Google Penalty

 

 

What we do

Wat wij doen:

Wij hebben het altijd over groeien omdat onze klanten dat ook vaak willen. Dit zeggen we niet zomaar. We richten ons specifiek op 3 zaken en in onderstaande volgorde, naast de stappen zie je de media kanalen staan die erbij horen:

Stap 1: Meer klanten genereren uit je huidige website activiteiten. (Usability)

Stap 2: Als alles goed staat meer verkeer genereren naar je website (SEO & SEA)

Stap 3: Deze bezoekers vasthouden en converteren naar klanten (marketing automation & social media)

Google “see, think, do care” model.

Jij weet alles over je markt en over je klanten. Wij weten hoe je meer omzet haalt uit je digitale marketing activiteiten. We doen dit volgens het bekende model van Google “see, think, do care” model.

Heb jij ook wel eens het gevoel:

  • Dat je website niet helemaal gebruiksvriendelijk en zoekmachinevriendelijk is?
  • Je webdesigner niet zo snel reageert als je zou willen
  • Niet helemaal goed vindbaar te zijn in de organische resultaten van Google
  • Te veel betaald voor Google Adwords
  • Dat je geen leads of sales haalt uit social media?

Wanneer je één van de bovenstaande vragen met “ja” beantwoord heeft het al zin om contact op te nemen met Intelligent Online. Het is onze passie om op bovenstaande zaken te excelleren.

A: See: Hier zorg je ervoor dat mensen je product zien en onthouden. SEO en Social Media werken hier goed

I: Think: Zorg ervoor dat mensen je product begrijpen en zorg ervoor dat ze jouw merk willen. Hiervoor werken SEO, Google Adwords en Social Media goed

D: Do: Verander het gedrag van mensen en zorg dat ze converteren. In de “do” fase Googled men vaak maar het is van cruciaal belang dat hier je website goed functioneert. Het is heel jammer als je veel verkeer trekt met 0 conversie.

A: Care: Zorg ervoor dat je bestaande klanten meer converteren (retentie) en zorg ervoor dat ze je product promoten. Hiervoor is marketing automation uitstekend geschikt

Client
Client
Client
Client
Client
Client

Feeback van onze klanten

Wij werken al bijna een jaar met veel tevredenheid samen en onze website blijft maar klimmen in de zoekresultaten! Ook vielen de kosten reuze mee ten opzichte van de baten.

Author logo

Casper Verhoog

Directeur - Super Seat

We doen al jarenlang zaken met Intelligent Online. Wat mij goed bevalt is de persoonlijke aanpak. Intelligent Online is altijd bereikbaar. Daarnaast maken ze ons goed inzichtelijk welke werkzaamheden zijn gedaan en welke resultaten dat heeft gehad.

Author logo

Manager

Jawasport B.V.

Dankzij een leuke en goede samenwerking hebben we gedurende de samenwerking veel meer verkeer richting onze website gekregen. Dit heeft ons meer verkopen opgeleverd. Ik kan u Intelligent Online ten zeerste aanraden.

Author logo

Peter Regterschot-

Eigenaar Mijnnaaiattelier.nl

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online

Intelligent Online

for better traffic and design

Intelligent Online is gespecialiseerd in het vindbaar maken van websites voor het midden en klein bedrijf. De onderneming is opgericht door twee ervaren online marketeers. Met onze dienst Intelligent Marketing worden online kanalen slim gecombineerd om het optimale rendement te halen! Naast online marketing kijken we graag met u op website niveau, immers, uw winkel moet goed functioneren als u online reclame gaat maken!

Bij ons vindt u deze disciplines onder één dak, we gaan samen met u voor een optimaal resultaat. Intelligent Online is dé partner voor de drukke MKB’er met groei ambities.

Uiteraard kunt u de diensten ook los afnemen. U kunt onder andere: Adwords uitbesteden (bekijk hier onze Adwords Pakketten) SEO optimalisatie uitbesteden (bekijk hier onze SEO Pakketten) Adverteren op Facebook

Advies op maat

    Vraag vandaag de gratis GROEISCAN aan

    Wil jij meer winst, omzet, nieuwe klanten en naamsbekendheid?