SEA Workshop

DOE DE GRATIS ONLINE MARKETING ANALYSE

U wilt weten hoe uw website het doet binnen de zoekresultaten. Met behulp van de Google Ads scan krijgt u een heldere analyse.

Met Google Ads advies van Intelligent Online in Utrecht komt uw website hoog in de Google-resultaten.

>150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Een SEA workshop bij Intelligent Online

Het volgen van een SEA workshop is voor iedereen mogelijk die dit graag zou willen doen. Tijdens deze workshop leert u van onze sea expert wat u precies moet doen en wat niet. Denk ten eerste aan of u ook mobiel moet adverteren, of dat dat niet verstandig is. Daarnaast leert u ook hoe u ervoor zorgt dat uw website alleen relevante mensen kan trekken, maar natuurlijk moet u daarvoor een bijzondere advertentietekst hebben. Een tekst die er meteen uitspringt zodat mensen niet voor een ander kiezen. U leert tijdens onze workshop ook hoe u een tekst als deze kunt schrijven.

Adwords img

De SEA workshop volgen of uitbesteden?

Er zijn talloze redenen om te kiezen voor de SEA workshop, maar u kunt ook kiezen voor een makkelijkere optie, namelijk uw opdracht uitbesteden aan Intelligent Online. Zo heeft u niets te maken met hoe het allemaal wel en niet moet. Wij doen voor u al het werk en ons sea bureau zal ervoor zorgen dat uw website gemakkelijk gevonden kan worden door de mensen die er ook echt thuishoren. De keuze van de opdracht uitbesteden of de workshop volgen is geheel aan u.

Vragen? Neem contact op

    Vraag vandaag de gratis GROEISCAN aan

    Wil jij meer winst, omzet, nieuwe klanten en naamsbekendheid?