De groeipartner voor het MKB.

Ben jij toe aan de volgende stap?

>150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

SEO advies

Bovenaan in Google staan met uw zoekwoorden, wie wil dat nou niet? Er is voor u als ondernemer toch niets fijner dan dat een potentiële klant, die bij deze zoekmachine een keyword intikt en vervolgens op uw website terechtkomt. Dit betekent niet alleen dat deze potentiële klant interesse heeft in uw producten of diensten, maar ook dat u de concurrentie te snel af bent. Zoekmachine optimalisatie (SEO), is één van de deskundigheden van online marketingbureau Intelligent Online in Utrecht. Voor het beste SEO advies moet u bij ons zijn.

Nu zult u, bijvoorbeeld wanneer u zoekt op SEO advies in Utrecht, zeer veel partijen vinden die claimen dat zij het beste SEO bureau zijn. Hoe weet u nu wie u moet kiezen? Wij proberen dit zo eenvoudig mogelijk voor u te maken. Enerzijds door topprestaties tegen zeer scherpe prijzen te leveren en anderzijds door een unieke formule te hanteren: hoeveel bureaus kent u nu die werken op basis van meetbaar resultaat?

Intelligent Online is al jaren een vaste waarde op de markt van online marketing en SEO advies. Onze dienst Intelligent Marketing is daarbij een succesnummer. We zijn gespecialiseerd in het vindbaar maken van websites van het midden- en kleinbedrijf. Met ons SEO advies krijgen we uw website bovenaan in Google. Onze beloning komt pas als verkeer naar uw website is verbeterd. U betaalt alleen voor een hoge klassering in Google. Lukt ons dit niet, dan hoeft u ons dus niet te betalen. Lukt het ons wel (en dat durven wij u te beloven), dan weet u zeker dat u een uitstekende return on investment gaat behalen.

Online marketing bureau Soest

Met een deskundig SEO advies krijgt u een landelijke top 10 notering.

Een topnotering in Google, betekent voor ons enkel een positie in de eerste 10 zoekresultaten. Daar wil Intelligent Online uw site na het SEO advies dan ook terugzien. We hebben het hier over landelijke zichtbaarheid, ook op de mobiele telefoon. Want steeds meer consumenten maken gebruik van hun smartphone om producten, diensten of bedrijven te vinden op het internet. Wat we ook doen is gratis Adwords verkeer richting de website sturen, net zolang totdat uw zoekwoorden hoger in Google komen: de top 10 dus. Met andere woorden: zeker in combinatie met onze no cure, no pay werkwijze, hebt u zo goed als volledige zekerheid dat wij uw doelen gaan bereiken.

Maakt u gebruik van onze diensten? Dan krijgt u bij ons altijd extra’s. Primair verlenen wij SEO advies in Utrecht en omstreken, maar onze dienstverlening gaat verder dan dat. Naast onze adviezen op het gebied van zoekmachineoptimalisatie verstrekt Intelligent Online ook altijd gratis advies aan klanten met vragen over de gebruiksvriendelijkheid van hun site. Technische raadgeving is eveneens kosteloos. Wij helpen u a

Online marketing bureau Woerden

What we do

Wat wij doen:

Wij hebben het altijd over groeien omdat onze klanten dat ook vaak willen. Dit zeggen we niet zomaar. We richten ons specifiek op 3 zaken en in onderstaande volgorde, naast de stappen zie je de media kanalen staan die erbij horen:

Stap 1: Meer klanten genereren uit je huidige website activiteiten. (Usability)

Stap 2: Als alles goed staat meer verkeer genereren naar je website (SEO & SEA)

Stap 3: Deze bezoekers vasthouden en converteren naar klanten (marketing automation & social media)

Google “see, think, do care” model.

Jij weet alles over je markt en over je klanten. Wij weten hoe je meer omzet haalt uit je digitale marketing activiteiten. We doen dit volgens het bekende model van Google “see, think, do care” model.

Heb jij ook wel eens het gevoel:

  • Dat je website niet helemaal gebruiksvriendelijk en zoekmachinevriendelijk is?
  • Je webdesigner niet zo snel reageert als je zou willen
  • Niet helemaal goed vindbaar te zijn in de organische resultaten van Google
  • Te veel betaald voor Google Adwords
  • Dat je geen leads of sales haalt uit social media?

Wanneer je één van de bovenstaande vragen met “ja” beantwoord heeft het al zin om contact op te nemen met Intelligent Online. Het is onze passie om op bovenstaande zaken te excelleren.

A: See: Hier zorg je ervoor dat mensen je product zien en onthouden. SEO en Social Media werken hier goed

I: Think: Zorg ervoor dat mensen je product begrijpen en zorg ervoor dat ze jouw merk willen. Hiervoor werken SEO, Google Adwords en Social Media goed

D: Do: Verander het gedrag van mensen en zorg dat ze converteren. In de “do” fase Googled men vaak maar het is van cruciaal belang dat hier je website goed functioneert. Het is heel jammer als je veel verkeer trekt met 0 conversie.

A: Care: Zorg ervoor dat je bestaande klanten meer converteren (retentie) en zorg ervoor dat ze je product promoten. Hiervoor is marketing automation uitstekend geschikt

Client
Client
Client
Client
Client
Client

Feeback van onze klanten

Wij werken al bijna een jaar met veel tevredenheid samen en onze website blijft maar klimmen in de zoekresultaten! Ook vielen de kosten reuze mee ten opzichte van de baten.

Author logo

Casper Verhoog

Directeur - Super Seat

We doen al jarenlang zaken met Intelligent Online. Wat mij goed bevalt is de persoonlijke aanpak. Intelligent Online is altijd bereikbaar. Daarnaast maken ze ons goed inzichtelijk welke werkzaamheden zijn gedaan en welke resultaten dat heeft gehad.

Author logo

Manager

Jawasport B.V.

Dankzij een leuke en goede samenwerking hebben we gedurende de samenwerking veel meer verkeer richting onze website gekregen. Dit heeft ons meer verkopen opgeleverd. Ik kan u Intelligent Online ten zeerste aanraden.

Author logo

Peter Regterschot-

Eigenaar Mijnnaaiattelier.nl

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online

Intelligent Online

for better traffic and design

Intelligent Online is gespecialiseerd in het vindbaar maken van websites voor het midden en klein bedrijf. De onderneming is opgericht door twee ervaren online marketeers. Met onze dienst Intelligent Marketing worden online kanalen slim gecombineerd om het optimale rendement te halen! Naast online marketing kijken we graag met u op website niveau, immers, uw winkel moet goed functioneren als u online reclame gaat maken!

Bij ons vindt u deze disciplines onder één dak, we gaan samen met u voor een optimaal resultaat. Intelligent Online is dé partner voor de drukke MKB’er met groei ambities.

Uiteraard kunt u de diensten ook los afnemen. U kunt onder andere: Adwords uitbesteden (bekijk hier onze Adwords Pakketten) SEO optimalisatie uitbesteden (bekijk hier onze SEO Pakketten) Adverteren op Facebook

Advies op maat

    Vraag vandaag de gratis GROEISCAN aan

    Wil jij meer winst, omzet, nieuwe klanten en naamsbekendheid?