De groeipartner voor het MKB.

Ben jij toe aan de volgende stap?

>150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

SEO bureau

Bent u op zoek naar een SEO bureau met zeer kostenefficiënte campagnes? Wij zijn het SEO bedrijf in Utrecht dat u hiermee perfect van dienst kan zijn. Met een campagne van Intelligent Online in Utrecht komt uw website gegarandeerd hoger in de Google-resultaten. Op basis van onze jarenlange ervaring in zoekmachine optimalisatie (SEO), kunnen we u gericht SEO advies aanbieden en uiteraard zorgen voor alle benodigde werkzaamheden om uw website bovenaan in Google te krijgen. Dit zorgt voor duurzaam kwalitatief verkeer.

Onderzoek heeft uitgewezen dat 97% van alle zoekenden op internet alleen de eerste pagina van de Google resultaten bekijkt. Slechts drie procent klikt meerdere pagina’s aan. Hoger in Google komen, is dus een vereiste voor beter en meer verkeer naar uw website. Goed scoren in de zoekmachine is dus geen luxe, maar noodzaak.

 

Online marketing bureau Soest

 

Ga samenwerken met een Zoekmachine optimalisatie bedrijf

In de praktijk wordt er content gemaakt, wordt dit gedeeld via de social media en blijkt er vervolgens geen tijd genoeg om alle belangrijke SEO-factoren goed te monitoren en bij te sturen.  In dat geval zoek jij je heil bij een SEO bedrijf. Een SEO bedrijf denkt met je mee over de te voeren strategie. Voor je echter een strategie kunt bepalen, is het verstandig een groeiscan uit te laten voeren. Aan de hand van de uitkomsten – waar liggen de verbeterpunten en de kansen- kan gekeken worden wat Intelligent Online, het beste SEO bedrijf, precies voor je kan betekenen. Het laten uitvoeren van een groeiscan verplicht je tot niets; het is gratis en geheel vrijblijvend. Wel is gebleken dat ruim 95 procent van de bedrijven die een scan aan hebben gevraagd ruimte voor verbetering lieten zien en dat het daadwerkelijk doorvoeren van de verbeteringen voor bedrijfsgroei zorgde. Geen gekke gedachte dus om een dergelijke scan door het SEO bedrijf uit te laten voeren.

 

Samenwerken met een SEO Bedrijf

Ons SEO bureau werkt op basis meetbaar resultaat

Online marketingbureaus die het midden- en kleinbedrijf kunnen helpen met het verbeteren van hun zichtbaarheid en positie in de zoekmachine, zijn er in vele soorten. Maar wie echt bovenaan bij Google wil eindigen, zoekt contact met Intelligent Online. Wij bieden namelijk het unieke Intelligent marketing pakket, voor ondernemers die gegarandeerd resultaat willen halen. Door actief te volgen in welke diensten uw klanten de meeste interesse hebben, kunnen wij de slimste marketingstrategie bepalen. Uniek bij ons, is dat een SEO campagne gaat op basis van ‘meetbaar resultaat. Intelligent Online onderscheidt zich op dit gebied nadrukkelijk van de concurrentie en daar zijn wij trots op. Wij durven deze aanpak te hanteren omdat wij weten dat wij u resultaat leveren.

 

Online marketing bureau Woerden

 

SEO is een onmisbare factor

Je kunt prima zelf aan zoekmachine optimalisatie doen. Iedereen kan best een advertentie plaatsen op Google. Er zijn hulpmiddelen genoeg en je red je er wel mee. Na het plaatsen van een advertentie begint het proces echter pas. Veel ondernemers denken ten onrechte dat het live zetten van een advertentie voldoende is, het tegendeel is echter waar. SEO is namelijk een onmisbare factor. Door zoekmachine optimalisatie toe te passen kun je een hogere positie op Google bereiken. Dat betekent automatisch meer verkeer en dat is precies wat je voor ogen hebt. Sta je bij de eerste drie resultaten, dan doe je het goed. Buiten de top 10 wordt gezien als zwak, want wie kijkt er tegenwoordig door naar de tweede pagina van de Google zoekresultaten?SEO is een onmisbare factor

Wij zorgen voor landelijke zichtbaarheid

Intelligent Online beschikt over alle benodigde kennis om u bovenaan in Google te krijgen. Een goed bureau moet (waar relevant) streven naar landelijke zichtbaarheid voor de klant, ook op de mobiele telefoon die een steeds grotere rol is gaan spelen voor surfers op het internet. De verwachting is dat het smartphone verkeer in de toekomst een grotere rol gaat spelen dan het laptop- of desktopverkeer. Wij zijn dan wel een SEO bureau in Utrecht, maar wij mikken op heel het land. Met ons SEO-programma zijn we pas tevreden als uw zoekwoorden in die landelijke top-10 van Google staan. Om ervoor te zorgen dat u met uw keywords bovenaan komt, sturen we tot die tijd als extra service gratis Adwords verkeer richting de website.

Hebt u geen behoefte aan landelijke zichtbaarheid, maar wilt u juist lokaal uitblinken omdat u lokale diensten aanbiedt? Ook daar kunnen wij u perfect mee van dienst zijn. Wij zorgen ervoor dat u in uw regio maximaal vindbaar wordt.

 

Online marketing bureau Vianen

 

De kracht van succes op de lange termijn

Wij gaan niet voor succes op de korte termijn, maar juist voor succes op de lange termijn. Dat is dan ook de kracht van SEO: op duurzame wijze doorlopend de juiste bezoekers aantrekken. Wij zorgen daarvoor. Als u eenmaal staat waar u wilt staan (en waar wij u ook willen hebben), zorgen wij er ook voor dat dit zo blijft.

Google Penalty

 

 

Tijd, energie en kennis

Om een plek in de top 3 te bemachtigen, is er dus tijd, energie en kennis noodzakelijk. Veel ondernemingen hebben de kennis niet en op basis daarvan wordt een specialist in de vorm van Intelligent Online ingeschakeld. Redenen om SEO bedrijven in te schakelen zijn er meer dan voldoende, kennis is daar een van, of beter: de voornaamste reden om voor uitbesteden te kiezen. Als je niet voldoende kennis van zaken hebt, kom je nooit hoog in de Google ranking. Heel veel factoren spelen een rol, factoren die kennis van zaken vragen. Door te kiezen voor een SEO bedrijf als Intelligent Online is de kennis er en kun je inderdaad de beste resultaten behalen.

B2B social media strategie

SEO: ook als je een positie in de top 3 hebt

Het is zeker ook een kwestie van zelf zoveel mogelijk kennis opdoen. SEO is iets dat leuk is om te leren. Besteed je het proces uit, dan helpt een specialist je verder en neemt hij je mee in het gehele proces. Behalve de resultaten, zal de specialist je ook laten zien wat hij gedaan heeft om bepaalde resultaten te bereiken. Door zelf kennis op te doen kun je uiteindelijk het verschil maken als het gaat om SEO. Ook de factor tijd speelt een rol bij het uitbesteden van SEO. Soms is er wel wat kennis, maar ontbreekt simpelweg de tijd. En dat in de wetenschap dat SEO nou eenmaal veel tijd vraagt. Half werk doen is zinloos en bovendien zonde van de tijd die al zo kostbaar is. Het inschakelen van een SEO specialist is het beste wat je als ondernemer kunt doen. Ook als je een positie in de top 3 hebt weten te bemachtigen, zul je aandacht moeten blijven besteden aan SEO en zul je moeten blijven vernieuwen. Alleen dan kun jij de concurrentie op gepaste afstand houden.

SEO top 3

 

De juiste content heb je met een goed SEO bedrijf

Goede SEO is ook de juiste content aanbieden. Het schrijven van die juiste content is een vak apart. Niet iedereen is even goed in content marketing, terwijl het een van de belangrijkste factoren voor zoekmachineoptimalisatie is. Bij het schrijven van precies de goede content spelen zaken als de lengte van de tekst, de spelling, het gebruik van afbeeldingen en zoekwoorden belangrijk. Ook voor de juiste content kun je prima een beroep doen op een SEO bedrijf. Zij kunnen je altijd de juiste content bieden. Door SEO uit te besteden behaal je meer resultaat, zelfs dus als je al in de top 3 staat. Ook dan is er ruimte voor verbetering, bijvoorbeeld door het schrijven van de enige juiste CTA’s, iets dat staat voor call to actions. Door de juiste CTA toe te passen, worden meer verkopen gerealiseerd en kun je de conversie toch laten stijgen.

 

SEO de juiste content

 

 

Geen straffen van Google

Uitbesteden aan een SEO bedrijf is ook goed omdat je zo weet dat de resultaten alleen op de beste wijze geanalyseerd worden. Op basis van de analyse van de resultaten kun jij je strategie aanpassen. Uit de resultaten filter je de verbeterpunten en kun je bijvoorbeeld zien waar de meeste bezoekers van je website je website verlaten. Als je niet voldoende kennis van zaken hebt kun je de resultaten niet goed analyseren. En dat terwijl het analyseren van de resultaten een belangrijk onderdeel is van dat wat we SEO noemen. Door te kiezen voor Intelligent Online voorkom je bovendien dat je straffen opgelegd krijgt van Google, iets dat in de praktijk nog wel eens wil gebeuren, speciaal als je de gestelde regels met voeten treedt. Google straft je door je bijvoorbeeld een paar plaatsen in de ranking terug te zetten of tijdelijk helemaal uit de indexering weg te nemen. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor je bezoekersaantallen, je omzet en je naamsbekendheid. Het is dus ook veel veiliger om de hulp van een specialist in de vorm van Intelligent Online te denken. Zij kennen en erkennen steeds de door Google opgestelde regels en zullen die zeker niet overtreden.

Google Penalty

 

Een zoekmachine optimalisatie bedrijf heeft de beste tools voor SEO

Door werkzaamheden uit te besteden aan een SEO bedrijf, kun je als geen ander inspelen op de doelgroep. Eerst stel je vast wie je doelgroep precies is. Dit kan bijvoorbeeld door het toepassen van Persona. Dit geeft een zeer gedetailleerd beeld van de potentiële doelgroep. Is de doelgroep eenmaal in beeld, dan kun je daar perfect op inspelen. Dit resultaat komt tot stand aan de hand van het gebruiken van de goede zoekwoorden en teksten. Wat zeker ook een voordeel is van het in zee gaan met een SEO bedrijf is dat er geoptimaliseerd kan worden met behulp van de beste tools. Je hebt gratis tools en je hebt de betaalde tools; bij bedrijven zie je vaak dat er een beroep gedaan wordt op de gratis instrumenten om de kosten te reduceren. Uitbesteden betekent dat je SEO plaatsvindt met de meest moderne en betaalde tools, want uiteraard beschikt de specialist over alleen de beste tools. Zeker bij Intelligent Online wordt alleen gewerkt volgens de nieuwste technologieën en dus ook alleen met de beste, betaalde tools.

Wat is een meta description?

 

Nieuwe trends en ontwikkelingen

Door voor een SEO bedrijf te kiezen, weet je zeker dat steeds gewerkt wordt volgens de nieuwste methoden. Google is, zoals iedereen weet, voortdurend in beweging en ontwikkelingen volgen elkaar heel snel op. Steeds zijn de experts op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. SEO ontwikkelt zich steeds, iets dat ook voor Intelligent Online geldt.

Wat is een SEO Score

 

Kies SEA als je direct resultaat wenst

Oh ja. Zeker weten. Er zijn ook redenen te bedenken waarom je niet zou kiezen voor het uitbesteden van SEO, Een van die redenen is bijvoorbeeld als je direct resultaat wilt. SEO is een proces. Dat kost gewoon even tijd. Wil je direct resultaat dan kun je beter voor SEA kiezen, adverteren binnen de zoekmachines.  Ook als je klantenkring 100 procent offline is, is SEO niet noodzakelijk. Het heeft bovendien geen zin een SEO bedrijf in te schakelen zonder dat de huidige resultaten bekend zijn. Zo kan een SEO bedrijf wel een groei van tien procent voorspellen, maar kan een onderneming een dergelijke groei eigenlijk wel aan? Het is een vraag die alleen met gegevens, resultaten beantwoord kan worden. De kosten? Spreek liever van een investering in winst, want de investering gaat zichzelf zeker terug verdienen, zal voor een meeropbrengst gaan zorgen. Het is een eenmalige investering in structureel meer winst. Met SEO kan eenmalig een SEO fundament gelegd worden, waarbij je per maand SEO optimalisatie af kunt sluiten. Het is de investering altijd waard. Behalve een maandelijkse rekening krijg je elke maand een rapportage en krijg je inzicht dat het ook die maand weer de moeite waard is geweest in SEO geïnvesteerd te hebben.

Google Ads relevantie

 

Word je betrokken bij het proces?

Nu is het nog slechts een kwestie van het beste SEO bedrijf vinden. Hoewel iedereen weet dat Intelligent Online dat is, is het in z’n algemeenheid zaak goed te onderzoeken hoe en of een bureau je op de hoogte houdt van de vorderingen. Word je meegenomen in het proces? Of blijft het een ver van je bed show? Kijk ook op de website van de SEO specialist zelf. Want als die website al te wensen over laat, hoe moeten ze jouw website dan beter laten werken? Kijk of er klantcases op de website staan, praat over de verwachtingen die jij hebt en vraag specifiek naar de werkwijze die gehanteerd wordt.

Meer bezoekers op je website en meer omzet met een goed SEO bedrijf

SEO is goed voor elke onderneming; dus voor de bedrijven de aan bedrijven leveren en voor die ondernemer die producten en diensten aan de particulier verkoopt. Een goede positie binnen de zoekmachine is essentieel. Je wilt immers steeds meer bezoekers op je website en meer omzet draaien. SEO vormt een fundament voor het succes van je website en webshop. Het is geen geheim dat Intelligent Online je als geen ander verder kan helpen. Het is dé perfecte partner voor bedrijven tot vijftig medewerkers die beter gevonden willen worden. Bij Intelligent Online ligt de focus steeds op rendement. De SEO specialist is partner van Google en biedt 95 procent groeigarantie. Ondertussen werden al honderden bedrijven verder geholpen. Alleen dat al zegt meer dan voldoende.

SEO top 3

 

Wij adviseren u graag (gratis)

Wanneer u ons inschakelt om uw SEO te verbeteren, zetten wij ons op alle fronten voor u in. Dat begint met een gratis en vrijblijvend advies omtrent uw website. Niet alleen brengen wij de sterke en zwakke punten van uw SEO in kaart; we kijken ook naar de gebruiksvriendelijkheid van uw website en geven u vrijblijvend tips om deze te optimaliseren. Hebt u tijdens het SEO verbetertraject vragen, dan kunt u ons deze altijd geheel gratis en vrijblijvend stellen. Onze ervaring leert ons dat wij voor iedereen verbetering kunnen realiseren. Daarom zijn onze contracten ook maandelijks opzegbaar.

 

Online marketing bureau Nijmegen

What we do

Wat wij doen:

Wij hebben het altijd over groeien omdat onze klanten dat ook vaak willen. Dit zeggen we niet zomaar. We richten ons specifiek op 3 zaken en in onderstaande volgorde, naast de stappen zie je de media kanalen staan die erbij horen:

Stap 1: Meer klanten genereren uit je huidige website activiteiten. (Usability)

Stap 2: Als alles goed staat meer verkeer genereren naar je website (SEO & SEA)

Stap 3: Deze bezoekers vasthouden en converteren naar klanten (marketing automation & social media)

Google “see, think, do care” model.

Jij weet alles over je markt en over je klanten. Wij weten hoe je meer omzet haalt uit je digitale marketing activiteiten. We doen dit volgens het bekende model van Google “see, think, do care” model.

Heb jij ook wel eens het gevoel:

  • Dat je website niet helemaal gebruiksvriendelijk en zoekmachinevriendelijk is?
  • Je webdesigner niet zo snel reageert als je zou willen
  • Niet helemaal goed vindbaar te zijn in de organische resultaten van Google
  • Te veel betaald voor Google Adwords
  • Dat je geen leads of sales haalt uit social media?

Wanneer je één van de bovenstaande vragen met “ja” beantwoord heeft het al zin om contact op te nemen met Intelligent Online. Het is onze passie om op bovenstaande zaken te excelleren.

A: See: Hier zorg je ervoor dat mensen je product zien en onthouden. SEO en Social Media werken hier goed

I: Think: Zorg ervoor dat mensen je product begrijpen en zorg ervoor dat ze jouw merk willen. Hiervoor werken SEO, Google Adwords en Social Media goed

D: Do: Verander het gedrag van mensen en zorg dat ze converteren. In de “do” fase Googled men vaak maar het is van cruciaal belang dat hier je website goed functioneert. Het is heel jammer als je veel verkeer trekt met 0 conversie.

A: Care: Zorg ervoor dat je bestaande klanten meer converteren (retentie) en zorg ervoor dat ze je product promoten. Hiervoor is marketing automation uitstekend geschikt

Client
Client
Client
Client
Client
Client

Feeback van onze klanten

Wij werken al bijna een jaar met veel tevredenheid samen en onze website blijft maar klimmen in de zoekresultaten! Ook vielen de kosten reuze mee ten opzichte van de baten.

Author logo

Casper Verhoog

Directeur - Super Seat

We doen al jarenlang zaken met Intelligent Online. Wat mij goed bevalt is de persoonlijke aanpak. Intelligent Online is altijd bereikbaar. Daarnaast maken ze ons goed inzichtelijk welke werkzaamheden zijn gedaan en welke resultaten dat heeft gehad.

Author logo

Manager

Jawasport B.V.

Dankzij een leuke en goede samenwerking hebben we gedurende de samenwerking veel meer verkeer richting onze website gekregen. Dit heeft ons meer verkopen opgeleverd. Ik kan u Intelligent Online ten zeerste aanraden.

Author logo

Peter Regterschot-

Eigenaar Mijnnaaiattelier.nl

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online

Intelligent Online

for better traffic and design

Intelligent Online is gespecialiseerd in het vindbaar maken van websites voor het midden en klein bedrijf. De onderneming is opgericht door twee ervaren online marketeers. Met onze dienst Intelligent Marketing worden online kanalen slim gecombineerd om het optimale rendement te halen! Naast online marketing kijken we graag met u op website niveau, immers, uw winkel moet goed functioneren als u online reclame gaat maken!

Bij ons vindt u deze disciplines onder één dak, we gaan samen met u voor een optimaal resultaat. Intelligent Online is dé partner voor de drukke MKB’er met groei ambities.

Uiteraard kunt u de diensten ook los afnemen. U kunt onder andere: Adwords uitbesteden (bekijk hier onze Adwords Pakketten) SEO optimalisatie uitbesteden (bekijk hier onze SEO Pakketten) Adverteren op Facebook

Advies op maat

    Vraag vandaag de gratis GROEISCAN aan

    Wil jij meer winst, omzet, nieuwe klanten en naamsbekendheid?