SEO bureau

DOE DE GRATIS ONLINE MARKETING ANALYSE

U wilt weten hoe uw website het doet binnen de zoekresultaten. Met behulp van de seo scan krijgt u een heldere analyse.

Op zoek naar een SEO bedrijf? Intelligent Online geeft gratis adwords budget weg bij een SEO campagne.

>150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Ga samenwerken met een Zoekmachine optimalisatie bedrijf

In de praktijk wordt er content gemaakt, wordt dit gedeeld via de social media en blijkt er vervolgens geen tijd genoeg om alle belangrijke SEO-factoren goed te monitoren en bij te sturen.  In dat geval zoek jij je heil bij een SEO bedrijf. Een SEO bedrijf denkt met je mee over de te voeren strategie. Voor je echter een strategie kunt bepalen, is het verstandig een groeiscan uit te laten voeren. Aan de hand van de uitkomsten – waar liggen de verbeterpunten en de kansen- kan gekeken worden wat Intelligent Online, het beste SEO bedrijf, precies voor je kan betekenen. Het laten uitvoeren van een groeiscan verplicht je tot niets; het is gratis en geheel vrijblijvend. Wel is gebleken dat ruim 95 procent van de bedrijven die een scan aan hebben gevraagd ruimte voor verbetering lieten zien en dat het daadwerkelijk doorvoeren van de verbeteringen voor bedrijfsgroei zorgde. Geen gekke gedachte dus om een dergelijke scan door het SEO bedrijf uit te laten voeren.

Adwords img

Ons SEO bureau werkt op basis meetbaar resultaat

Online marketingbureaus die het midden- en kleinbedrijf kunnen helpen met het verbeteren van hun zichtbaarheid en positie in de zoekmachine, zijn er in vele soorten. Maar wie echt bovenaan bij Google wil eindigen, zoekt contact met Intelligent Online. Wij bieden namelijk het unieke Intelligent marketing pakket, voor ondernemers die gegarandeerd resultaat willen halen. Door actief te volgen in welke diensten uw klanten de meeste interesse hebben, kunnen wij de slimste marketingstrategie bepalen. Uniek bij ons, is dat een SEO campagne gaat op basis van ‘meetbaar resultaat. Intelligent Online onderscheidt zich op dit gebied nadrukkelijk van de concurrentie en daar zijn wij trots op. Wij durven deze aanpak te hanteren omdat wij weten dat wij u resultaat leveren.

Adwords img

De kracht van succes op de lange termijn

Wij gaan niet voor succes op de korte termijn, maar juist voor succes op de lange termijn. Dat is dan ook de kracht van SEO: op duurzame wijze doorlopend de juiste bezoekers aantrekken. Wij zorgen daarvoor. Als u eenmaal staat waar u wilt staan (en waar wij u ook willen hebben), zorgen wij er ook voor dat dit zo blijft.

Adwords img

SEO: ook als je een positie in de top 3 hebt

Het is zeker ook een kwestie van zelf zoveel mogelijk kennis opdoen. SEO is iets dat leuk is om te leren. Besteed je het proces uit, dan helpt een specialist je verder en neemt hij je mee in het gehele proces. Behalve de resultaten, zal de specialist je ook laten zien wat hij gedaan heeft om bepaalde resultaten te bereiken. Door zelf kennis op te doen kun je uiteindelijk het verschil maken als het gaat om SEO. Ook de factor tijd speelt een rol bij het uitbesteden van SEO. Soms is er wel wat kennis, maar ontbreekt simpelweg de tijd. En dat in de wetenschap dat SEO nou eenmaal veel tijd vraagt. Half werk doen is zinloos en bovendien zonde van de tijd die al zo kostbaar is. Het inschakelen van een SEO specialist is het beste wat je als ondernemer kunt doen. Ook als je een positie in de top 3 hebt weten te bemachtigen, zul je aandacht moeten blijven besteden aan SEO en zul je moeten blijven vernieuwen. Alleen dan kun jij de concurrentie op gepaste afstand houden.

Adwords img

Geen straffen van Google

Uitbesteden aan een SEO bedrijf is ook goed omdat je zo weet dat de resultaten alleen op de beste wijze geanalyseerd worden. Op basis van de analyse van de resultaten kun jij je strategie aanpassen. Uit de resultaten filter je de verbeterpunten en kun je bijvoorbeeld zien waar de meeste bezoekers van je website je website verlaten. Als je niet voldoende kennis van zaken hebt kun je de resultaten niet goed analyseren. En dat terwijl het analyseren van de resultaten een belangrijk onderdeel is van dat wat we SEO noemen. Door te kiezen voor Intelligent Online voorkom je bovendien dat je straffen opgelegd krijgt van Google, iets dat in de praktijk nog wel eens wil gebeuren, speciaal als je de gestelde regels met voeten treedt. Google straft je door je bijvoorbeeld een paar plaatsen in de ranking terug te zetten of tijdelijk helemaal uit de indexering weg te nemen. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor je bezoekersaantallen, je omzet en je naamsbekendheid. Het is dus ook veel veiliger om de hulp van een specialist in de vorm van Intelligent Online te denken. Zij kennen en erkennen steeds de door Google opgestelde regels en zullen die zeker niet overtreden.

Adwords img

Nieuwe trends en ontwikkelingen

Door voor een SEO bedrijf te kiezen, weet je zeker dat steeds gewerkt wordt volgens de nieuwste methoden. Google is, zoals iedereen weet, voortdurend in beweging en ontwikkelingen volgen elkaar heel snel op. Steeds zijn de experts op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. SEO ontwikkelt zich steeds, iets dat ook voor Intelligent Online geldt.

Adwords img

Word je betrokken bij het proces?

Nu is het nog slechts een kwestie van het beste SEO bedrijf vinden. Hoewel iedereen weet dat Intelligent Online dat is, is het in z’n algemeenheid zaak goed te onderzoeken hoe en of een bureau je op de hoogte houdt van de vorderingen. Word je meegenomen in het proces? Of blijft het een ver van je bed show? Kijk ook op de website van de SEO specialist zelf. Want als die website al te wensen over laat, hoe moeten ze jouw website dan beter laten werken? Kijk of er klantcases op de website staan, praat over de verwachtingen die jij hebt en vraag specifiek naar de werkwijze die gehanteerd wordt.

Behalve een SEO bureau zijn wij ook een Adwords bureau

Wanneer u direct resultaat wilt, kunt ervoor kiezen om direct te beginnen met Google Adwords. Intelligent Online is ook een Adwords bureau. Met Google Adwords betaalt u slechts op het moment dat er een bezoeker op uw website komt. Wanneer u alleen in beeld komt, betaalt u dus niks. Google Adwords kent vele mogelijkheden. Behalve hoog in de zoekmachines komen, kunt u ook een remarketing campagne instellen. Hiermee krijgen alle bezoekers na hun bezoek aan uw site een display van u te zien op een andere website. Zo blijft u top of mind. Klinkt dat goed? Neem dan nu contact op met ons SEO bedrijf in Utrecht.

Vragen? Neem contact op

    Vraag vandaag de gratis GROEISCAN aan

    Wil jij meer winst, omzet, nieuwe klanten en naamsbekendheid?