Seo tips

DOE DE GRATIS ONLINE MARKETING ANALYSE

U wilt weten hoe uw website het doet binnen de zoekresultaten. Met behulp van de seo scan krijgt u een heldere analyse.

Tijdens de eerste ontwikkelingen van een nieuwe website speelt seo een belangrijke rol. Hiermee komt uw site hoger in Google te staan.

>150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Seo tips met betrekking tot teksten schrijven

Een website zonder content is niet interessant, zowel voor Google als voor de eindgebruiker niet. Uw site moet gevuld zijn met de nodige informatie. Het is hierbij belangrijk om te kijken naar de lengte van de tekst. Goede teksten bestaan uit minimaal 200 tot 300 woorden, waarbij geldt: hoe langer, hoe beter. Zoekmachines beoordelen websites niet alleen op de lengte van een tekst maar ook op de kwaliteit hiervan. Het gebruik van zoekwoorden speelt een belangrijke rol. U wilt gevonden worden op bepaalde zoekwoorden, het is hierbij belangrijk om deze ook in de teksten te verwerken. Wanneer de zoekwoordendichtheid te hoog is spreken we van overoptimalisatie. Dit kan leiden tot een lagere ranking. Ook het verkeerd gebruik of het weglaten van zoekwoorden heeft een negatief effect op de bezoekersaantallen. Seo teksten schrijven is gericht op een gebruiksvriendelijke en zoekmachine vriendelijke website.

 

Adwords img

Linkbuilding mag niet ontbreken

In het begintijdperk van Google was deze zoekmachine makkelijk te beïnvloeden. Wie zoveel mogelijk backlinks wist te verzamelen, steeg in positie binnen de zoekresultaten. Tegenwoordig wordt gekeken naar de kwaliteit van backlinks. Wanneer deze afkomstig zijn van autoritaire websites, worden deze beter beoordeeld op kwaliteit. Het kopen van linkpakketten kan soms schade aan een website aanrichten. Hyperlinks van websites die laag in ranking staan of een penalty hebben gekregen, zullen niet bijdragen aan een hogere positie van uw eigen website. Wilt u toch een linkpakket kopen, zorg er dan voor dat backlinks afkomstig zijn van de juiste sites. Dit is een seo tip die we u zeker mee willen geven. Het opbouwen van een link profiel is uitermate belangrijk voor uw positionering binnen de zoekresultaten. U kunt hier zelf aan meewerken door de website of artikelen op andere relevante sites te delen. Ook kunt u een link naar uw website in een artikel laten opnemen. Belangrijk is dat het desbetreffende artikel overlapt met uw eigen website. Gaat uw bedrijfswebsite over de voetbalvereniging, dan is het niet handig om backlinks van een casino website te krijgen. Een backlink van de KNVB draagt wel bij aan een positieve beoordeling door Google. Met behulp van een seo test kan bekeken worden hoe uw huidige linkprofiel eruit ziet.

 

Seo tips: de H tags

De titel van een artikel of tekst geeft aan waar deze over gaat. Deze titel is ook zichtbaar binnen de zoekresultaten. Aan de hand daarvan bepaalt de gebruiker of hij uw website wil bezoeken. Heading tags zijn belangrijk voor zoekmachine optimalisatie. Hiermee wordt een inschatting gemaakt waar een webpagina over gaat. Een tekst moet onderverdeeld zijn in verschillende hoofdstukken. De titel is voorzien van een H1 tag. Dit noemen we ook wel de kop. Tussenkoppen bestaan uit H2 en H3. De oplopende nummering geeft informatie aan Google. Hoe hoger het nummer van de kop, hoe meer waarde voor Google. Vermijd het gebruik van alleen H1 koppen. Google ziet het als een kunstmatige manier om de zoekmachine te beïnvloeden.

 

Meta title en Meta description

Nog meer seo tips: toepassen van een meta title en meta description. Deze zijn leesbaar voor zoekmachines. De omschrijving van de website wordt ook binnen de zoekresultaten weergegeven. Het is belangrijk dat de belangrijkste zoekwoorden hierin worden verwerkt. De meta title bestaat uit maximaal 70 tekens en de meta description uit maximaal 160 tekens, afhankelijk van het type zoekmachine. De seo tool van Intelligent Online bekijkt het gebruik van de juiste koppen en omschrijving.

 

Laatste seo tips: houd uw website actueel

Trends zorgen ervoor dat er vaker op een bepaald onderwerp gezocht wordt. Wanneer een hot item binnen uw branche valt, is het handig om hier direct op in te spelen. Een van onze seo tips is bloggen. Door te bloggen kunt u verschillende zaken bespreken. Bovendien zorgen blogs ervoor dat uw website actief en actueel blijft. Dit wordt door Google hoog gewaardeerd.

Vertrouw op de online marketing expert

Online marketing richt zich op naamsbekendheid en vindbaarheid van uw website. Om uw website zoekmachinevriendelijk te maken is veel werk nodig. Bovendien moet u hiervan op de hoogte zijn. Met voorgaande seo tips komt u al een heel eind. Toch is het soms nodig om dit werk uit handen te geven. Bijvoorbeeld omdat u zelf te weinig tijd heeft of omdat bepaalde punten boven uw verstand gaan. Intelligent Online is het marketingbureau voor het midden- en kleinbedrijf. We richten ons op het zoekmachinevriendelijk maken van websites. Daarnaast bouwen we een goed link profiel op. Ook voeren wij graag een complete seo scan voor u uit. Ons doel is om websites binnen de top-10 positie van Google te krijgen. Hiervoor bieden we diverse marketingpakketten aan. Deze zijn allemaal maandelijks opzegbaar en bieden het beste van verschillende diensten.

Vragen? Neem contact op

    Vraag vandaag de gratis GROEISCAN aan

    Wil jij meer winst, omzet, nieuwe klanten en naamsbekendheid?