Digitale marketing review aanvragen

Wat is de kwaliteit van je website of shop? Ontdek de kansen en mogelijkheden voor jouw site en vraag onze gratis online marketing analyse aan voor een advies op maat.
Natuurlijk kijken we niet alleen naar je website. Ook je sociale kanalen, Google Ads campagnes en organische resultaten nemen we onder de loep.

DOE DE GRATIS ONLINE MARKETING ANALYSE

  social media onderzoek

  Hét social media onderzoek van 2021: doe er je voordeel mee!

  onderzoek

  Social media is van groot belang voor jou als ondernemer. Deze websites en apps maken het namelijk mogelijk om op een snelle, makkelijke én goedkope manier in contact te komen met je doelgroep. Het is daarom belangrijk om de ontwikkelingen in de populairste social media netwerken op de voet te volgen. Dit kan echter behoorlijk wat tijd kosten. Heb je die tijd niet? Maak je geen zorgen – het marktonderzoekbureau Newcom Research & Consultancy heeft alle huidige ontwikkelingen en trends voor je uitgezocht en gebundeld in het Nationale Social Media Onderzoek 2021. Onze social media specialisten vertellen je er graag meer over.

  Het grootste social media onderzoek 2021 van Nederland

  Het Nationale Social Media Onderzoek 2021 is het meest uitgebreide trendonderzoek van ons land. In dit onderzoek komen tal van onderwerpen aan bod. Wat zijn de meest gebruikte social media platformen van dit moment? Welke platformen zijn in opkomst? Hoe zit het met het vertrouwen in de sociale netwerken? Wat zijn de sociale dilemma’s rondom social media? Je kunt het social media onderzoek 2021 direct downloaden op de website van Newcom. Je kunt kiezen tussen verschillende versies.

  Een social media strategie die inspeelt op de huidige trends

  Heb je het social media onderzoek 2021 doorgenomen, maar weet je niet zeker hoe je je net opgedane kennis in je eigen social media strategie kunt verwerken? De specialisten van Intelligent Online kijken graag met je mee. Samen ontwikkelen we een social media campagne die inspeelt op de huidige trends én bij jouw onderneming past.

  Vraag vandaag de gratis GROEISCAN aan

  Wil jij meer winst, omzet, nieuwe klanten en naamsbekendheid?