De groeipartner voor het MKB.

Ben jij toe aan de volgende stap?

>150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Social media Reputatie (onderzoeken wat er gezegd wordt over je merk)

U denkt dat uw reputatie goed is? Maak van het onzekere zekerheid en check uw online reputatie op social media. Bedrijven zijn vaak geneigd zonder een echte doelstelling bijvoorbeeld een Facebook of een LinkedIn account aan te maken. Echter, zonder echte doelstelling vallen deze campagnes vaak in het water. Ook met een doelstelling is het eerst handig om eerst te weten wat uw reputatie in de markt is, hier kunt u immers handig op inspelen. Hoe meet u uw reputatie in de markt dan? Intelligent Online meet met haar software wat er over u gezegd wordt in de markt.

Wat speelt er in de markt?

Er worden vaak meningen gedeeld en oordelen gegeven over uw merk of bedrijf. Dit kan positief of negatief zijn. Bij producten met een lage interesse graad is dit vaak eerder negatief dan positief. Dit is niet tegen te houden. Op dit moment wordt er al gediscusieerd over u op blogs, social media sites, fora en nieuwssites. Hier worden dus ervaringen, maar ook klachten uitgesproken. Hier valt veel winst te pakken, want uw reputatie valt of staat niet met positieve of negatieve recensies maar vooral hoe u hiermee omgaat. Wanneer er een klacht over u wordt vermeld op, bijvoorbeeld Facebook, moet u dit zien als een kans. Wanneer u de klant goed heeft geholpen ziet de rest dit ook en zal de reputatie stijgen. Met Social Media management kunnen we u laten zien wat er speelt, zodat u hier ook snel op kan inspelen en kan meedoen aan de discussie.

facebook

 

Uw reputatie monitoren met Intelligent Online.

Het is onbegonnen werk om elke dag te zien wat er over uw merk gezegd wordt. Met de monitoring tools van Intelligent Online kunt u real time zien wat er gezegd wordt over u merk. Met e-mail alerts of andere manieren van communicatie kunt u gelijk in discussie gaan met de klant. Of beter gezegd: kunt u kiezen of u in discussie gaat met de klant.

 

 

What we do

Wat wij doen:

Wij hebben het altijd over groeien omdat onze klanten dat ook vaak willen. Dit zeggen we niet zomaar. We richten ons specifiek op 3 zaken en in onderstaande volgorde, naast de stappen zie je de media kanalen staan die erbij horen:

Stap 1: Meer klanten genereren uit je huidige website activiteiten. (Usability)

Stap 2: Als alles goed staat meer verkeer genereren naar je website (SEO & SEA)

Stap 3: Deze bezoekers vasthouden en converteren naar klanten (marketing automation & social media)

Google “see, think, do care” model.

Jij weet alles over je markt en over je klanten. Wij weten hoe je meer omzet haalt uit je digitale marketing activiteiten. We doen dit volgens het bekende model van Google “see, think, do care” model.

Heb jij ook wel eens het gevoel:

  • Dat je website niet helemaal gebruiksvriendelijk en zoekmachinevriendelijk is?
  • Je webdesigner niet zo snel reageert als je zou willen
  • Niet helemaal goed vindbaar te zijn in de organische resultaten van Google
  • Te veel betaald voor Google Adwords
  • Dat je geen leads of sales haalt uit social media?

Wanneer je één van de bovenstaande vragen met “ja” beantwoord heeft het al zin om contact op te nemen met Intelligent Online. Het is onze passie om op bovenstaande zaken te excelleren.

A: See: Hier zorg je ervoor dat mensen je product zien en onthouden. SEO en Social Media werken hier goed

I: Think: Zorg ervoor dat mensen je product begrijpen en zorg ervoor dat ze jouw merk willen. Hiervoor werken SEO, Google Adwords en Social Media goed

D: Do: Verander het gedrag van mensen en zorg dat ze converteren. In de “do” fase Googled men vaak maar het is van cruciaal belang dat hier je website goed functioneert. Het is heel jammer als je veel verkeer trekt met 0 conversie.

A: Care: Zorg ervoor dat je bestaande klanten meer converteren (retentie) en zorg ervoor dat ze je product promoten. Hiervoor is marketing automation uitstekend geschikt

Client
Client
Client
Client
Client
Client

Feeback van onze klanten

Wij werken al bijna een jaar met veel tevredenheid samen en onze website blijft maar klimmen in de zoekresultaten! Ook vielen de kosten reuze mee ten opzichte van de baten.

Author logo

Casper Verhoog

Directeur - Super Seat

We doen al jarenlang zaken met Intelligent Online. Wat mij goed bevalt is de persoonlijke aanpak. Intelligent Online is altijd bereikbaar. Daarnaast maken ze ons goed inzichtelijk welke werkzaamheden zijn gedaan en welke resultaten dat heeft gehad.

Author logo

Manager

Jawasport B.V.

Dankzij een leuke en goede samenwerking hebben we gedurende de samenwerking veel meer verkeer richting onze website gekregen. Dit heeft ons meer verkopen opgeleverd. Ik kan u Intelligent Online ten zeerste aanraden.

Author logo

Peter Regterschot-

Eigenaar Mijnnaaiattelier.nl

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online

Intelligent Online

for better traffic and design

Intelligent Online is gespecialiseerd in het vindbaar maken van websites voor het midden en klein bedrijf. De onderneming is opgericht door twee ervaren online marketeers. Met onze dienst Intelligent Marketing worden online kanalen slim gecombineerd om het optimale rendement te halen! Naast online marketing kijken we graag met u op website niveau, immers, uw winkel moet goed functioneren als u online reclame gaat maken!

Bij ons vindt u deze disciplines onder één dak, we gaan samen met u voor een optimaal resultaat. Intelligent Online is dé partner voor de drukke MKB’er met groei ambities.

Uiteraard kunt u de diensten ook los afnemen. U kunt onder andere: Adwords uitbesteden (bekijk hier onze Adwords Pakketten) SEO optimalisatie uitbesteden (bekijk hier onze SEO Pakketten) Adverteren op Facebook

Advies op maat

    Vraag vandaag de gratis GROEISCAN aan

    Wil jij meer winst, omzet, nieuwe klanten en naamsbekendheid?