De groeipartner voor het MKB.

Ben jij toe aan de volgende stap?

>150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Social Media uitbesteden

Prachtig mooi al die social media kanalen, vergeet echter niet dat als jij ze zakelijk gebruikt, daar toch nogal wat tijd in gaat zitten. Je bent professional en wilt dat uitstralen, en dus moet elk bericht dat je plaatst kloppend zijn en iets vertellen. Probleem kan daarbij nog wel eens zijn dat het je aan tijd ontbreekt, net als de capaciteiten en de creativiteit om elke keer maar weer een mooi en goed bericht te maken en de social media kanalen bij te houden. Social media uitbesteden is het beste wat je dan kunt doen. Ook het aanwijzen van iemand van je medewerkers werkt vaak niet. Ook hij of zij moet het er even bij doen, en daardoor haal je nooit het maximale rendement uit de social media.

Niet meer weg te denken

Social media is al lang niet meer weg te denken uit de hedendaagse maatschappij. Iedereen is intensief of in elk geval regelmatig in de weer met het versturen van tweets, reageren op berichten en het bekijken van video’s. Ook bedrijfsmatig wordt meer en meer gebruik gemaakt van de verschillende social media kanalen. Wil je dit als bedrijf goed doen, kies er dan voor je social media uit te besteden. Dan weet je zeker dat je berichten goed zijn en opvallen en dus voor een groot bereik zorgen en jouw producten en diensten in de spotlight zetten.

 

Welke kanalen zijn interessant?

De specialist in social media marketing aan wie jij je social media besteedt gaat gedegen en gestructureerd te werk. Zo zal er altijd eerst gebrainstormd worden over de te volgen koers. De specialist brengt de sociale media kanalen die beschikbaar zijn in kaart en na de social media strategie nemen specialisten ook meteen de content marketing strategie door. Er wordt afgesproken welke blogs voor de doelgroep interessant zijn; noodzakelijk, want zo kan de professional jouw bedrijf, jouw specifieke markt en jouw klanten leren kennen. Op die manier kunnen straks betere social media berichten gemaakt worden namelijk.

 

 

 

Draag zelf ook je steentje bij

Social media uitbesteden door de professional betekent dat de specialisten elke week nieuwsitems en blogs zoeken die ongetwijfeld door jouw doelgroep interessant gevonden wordt. Behalve je social media uitbesteden aan de specialist is het verstandig dat je zelf ook bijdraagt aan de strategie, bijvoorbeeld door te beginnen met bloggen of door nieuws te publiceren. Ook dit kan overigens door een externe partij als Intelligent Online verzorgd worden, zoals je ook aan deze partij de social media uitbesteedt.

Jij hebt het laatste woord, ook wanneer je social media uitbesteed

De SEO specialist van Intelligent Online schrijft daarnaast een aantal promotionele artikelen die ter promotie van jouw producten en diensten ingezet kunnen worden. Niet te veel, want te veel van dit soort berichten en de bezoekers haken af. Regelmatig krijg jij van de specialist een lijst met berichten, die nadat jij deze goed hebt gekeurd geplaatst worden op de verschillende social media kanalen. Vaak is na verloop van tijd een controle overbodig en plaatst de specialist in social media gewoon zelf de berichten, Als ondernemer heb jij echter altijd het laatste woord.

 

Ook reacties worden bijgehouden wanneer je social media uitbesteed

Uiteraard zal Intelligent Online de goedgekeurde berichten op zeer uitgekiende wijze voor je plaatsen op de social media kanalen. Ook de reacties worden door de specialisten bijgehouden. Heeft iemand een vraag, dan zal de social media strateeg van Intelligent Online die gewoon beantwoorden. Webcare, dat is dus het beantwoorden van vragen en het bijhouden van de reacties, wordt elke dag verzorgd, op de reguliere werktijden. Het is overigens mogelijk dat je ook zelf berichten blijft plaatsen. De combinatie kan juist veel extra’s bieden, mits de afstemming maar goed is.

 

 

Ook reacties worden bijgehouden

Uiteraard zal Intelligent Online de goedgekeurde berichten op zeer uitgekiende wijze voor je plaatsen op de social media kanalen. Ook de reacties worden door de specialisten bijgehouden. Heeft iemand een vraag, dan zal de social media strateeg van Intelligent Online die gewoon beantwoorden. Webcare, dat is dus het beantwoorden van vragen en het bijhouden van de reacties, wordt elke dag verzorgd, op de reguliere werktijden. Het is overigens mogelijk dat je ook zelf berichten blijft plaatsen. De combinatie kan juist veel extra’s bieden, mits de afstemming maar goed is.

Hoe vaak is er op de linkjes geklikt?

Goed idee dus, social media uitbesteden. Het bespaart je tijd en toch blijf je steeds op de hoogte van de gemaakte vorderingen. Elke maand krijg je namelijk een rapportage met daarin het bereik en het aantal klikken op de linkjes in de gemaakte berichten. Met het rapport in de hand wordt vervolgens samen gekeken naar de voortgang. Waar liggen de verbeterpunten en waar liggen kansen? De resultaten worden grondig geanalyseerd om daarna de vervolgstappen vast te stellen.

 

 

Kies een maatwerk pakket

Of social media uitbesteden duur is? Het niet gebruik maken van social media is altijd duurder Er kan een pasklaar pakket voor je samengesteld worden. Maatwerk uiteraard en met de kosten valt het mee. Of kosten? Spreek liever van een investering die zich echt terug gaat verdienen. Je krijgt in elk geval altijd een offerte op maat voorgeschoteld. En daar zul je echt niet van schrikken, zeker niet als je de prijs- kwaliteitverhouding in ogenschouw neemt. Naar gelang je wensen kun je een heel uitgebreid pakket kiezen en kunnen ook bijvoorbeeld maandelijkse nieuwsbrieven, Facebook adverteren en SEA advies meegenomen worden in het pakket.

Jouw ideale partner

Uiteraard gaat een professionele partij als Intelligent Online, alom geroemd in de online marketing wereld, zeer discreet met alle zakelijke aspecten om. Jouw organisatie wordt door ons niet genoemd op onze website, het lijkt alsof je steeds zelf de sociale media kanalen beheert. Intelligent Online is bewezen een ideale partner, het verzorgt immers al de sociale media kanalen van honderden kleine en heel grote bedrijven. Social media uitbesteden is het beste wat je als ondernemer kunt doen. Maak een afspraak, gewoon met de voeten op tafel, en stel een voor jou perfect pakket samen.

 

 

De beste resultaten met social media uitbesteden

Intelligent Online doet er alles aan om ook jouw onderneming aan betere resultaten te helpen. De specialisten helpen je om je omzet te verhogen. Er worden meer verkoopkansen gecreëerd en de specialisten nemen je ook heel erg veel werk uit handen. Intelligent Online werkt uitermate professioneel en volgens gerichte stappen zullen er meer leads komen, zal je omzet groter worden en je naamsbekendheid groeien. Een groeiscan zal al snel duidelijk maken waar ruimte voor verbetering is en waar kansen liggen. Daarnaast zal de concurrentie in beeld worden gebracht. Nadat deze zaken in beeld gebracht zijn, kan met SEO gestart worden. De scan geldt als een soort nulmeting en is het vertrekpunt. Uiteraard is in het voortraject al besproken hoe de werkwijze zal zijn rondom SEO. Jij bepaalt samen met de specialist welke route gevolgd gaat worden. Er wordt afgesproken welke producten en diensten er extra uitgelicht gaan worden en welke zoektermen gebruikt gaan worden. Vervolgens zal een eerste structuur opgezet worden en wordt het fundament voor goede SEO gelegd. SEO uitbesteden is bijzonder verstandig als je organisch beter zichtbaar wilt zijn, als je gericht wilt werken aan de zoekwoorden en ook alle zoekwoorden in kaart wilt hebben. SEO uitbesteden is simpelweg verstandig als je online successen wilt vieren.

What we do

Wat wij doen:

Wij hebben het altijd over groeien omdat onze klanten dat ook vaak willen. Dit zeggen we niet zomaar. We richten ons specifiek op 3 zaken en in onderstaande volgorde, naast de stappen zie je de media kanalen staan die erbij horen:

Stap 1: Meer klanten genereren uit je huidige website activiteiten. (Usability)

Stap 2: Als alles goed staat meer verkeer genereren naar je website (SEO & SEA)

Stap 3: Deze bezoekers vasthouden en converteren naar klanten (marketing automation & social media)

Google “see, think, do care” model.

Jij weet alles over je markt en over je klanten. Wij weten hoe je meer omzet haalt uit je digitale marketing activiteiten. We doen dit volgens het bekende model van Google “see, think, do care” model.

Heb jij ook wel eens het gevoel:

  • Dat je website niet helemaal gebruiksvriendelijk en zoekmachinevriendelijk is?
  • Je webdesigner niet zo snel reageert als je zou willen
  • Niet helemaal goed vindbaar te zijn in de organische resultaten van Google
  • Te veel betaald voor Google Adwords
  • Dat je geen leads of sales haalt uit social media?

Wanneer je één van de bovenstaande vragen met “ja” beantwoord heeft het al zin om contact op te nemen met Intelligent Online. Het is onze passie om op bovenstaande zaken te excelleren.

A: See: Hier zorg je ervoor dat mensen je product zien en onthouden. SEO en Social Media werken hier goed

I: Think: Zorg ervoor dat mensen je product begrijpen en zorg ervoor dat ze jouw merk willen. Hiervoor werken SEO, Google Adwords en Social Media goed

D: Do: Verander het gedrag van mensen en zorg dat ze converteren. In de “do” fase Googled men vaak maar het is van cruciaal belang dat hier je website goed functioneert. Het is heel jammer als je veel verkeer trekt met 0 conversie.

A: Care: Zorg ervoor dat je bestaande klanten meer converteren (retentie) en zorg ervoor dat ze je product promoten. Hiervoor is marketing automation uitstekend geschikt

Client
Client
Client
Client
Client
Client

Feeback van onze klanten

Wij werken al bijna een jaar met veel tevredenheid samen en onze website blijft maar klimmen in de zoekresultaten! Ook vielen de kosten reuze mee ten opzichte van de baten.

Author logo

Casper Verhoog

Directeur - Super Seat

We doen al jarenlang zaken met Intelligent Online. Wat mij goed bevalt is de persoonlijke aanpak. Intelligent Online is altijd bereikbaar. Daarnaast maken ze ons goed inzichtelijk welke werkzaamheden zijn gedaan en welke resultaten dat heeft gehad.

Author logo

Manager

Jawasport B.V.

Dankzij een leuke en goede samenwerking hebben we gedurende de samenwerking veel meer verkeer richting onze website gekregen. Dit heeft ons meer verkopen opgeleverd. Ik kan u Intelligent Online ten zeerste aanraden.

Author logo

Peter Regterschot-

Eigenaar Mijnnaaiattelier.nl

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online

Intelligent Online

for better traffic and design

Intelligent Online is gespecialiseerd in het vindbaar maken van websites voor het midden en klein bedrijf. De onderneming is opgericht door twee ervaren online marketeers. Met onze dienst Intelligent Marketing worden online kanalen slim gecombineerd om het optimale rendement te halen! Naast online marketing kijken we graag met u op website niveau, immers, uw winkel moet goed functioneren als u online reclame gaat maken!

Bij ons vindt u deze disciplines onder één dak, we gaan samen met u voor een optimaal resultaat. Intelligent Online is dé partner voor de drukke MKB’er met groei ambities.

Uiteraard kunt u de diensten ook los afnemen. U kunt onder andere: Adwords uitbesteden (bekijk hier onze Adwords Pakketten) SEO optimalisatie uitbesteden (bekijk hier onze SEO Pakketten) Adverteren op Facebook

Advies op maat

    Vraag vandaag de gratis GROEISCAN aan

    Wil jij meer winst, omzet, nieuwe klanten en naamsbekendheid?