Wat is een DIV element?

DOE DE GRATIS ONLINE MARKETING ANALYSE

U wilt weten hoe uw website het doet binnen de zoekresultaten. Met behulp van de seo scan krijgt u een heldere analyse.

Bovenaan in Google komen is de wens van iedereen met een zakelijke website.

>150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

De attributen voor de HTML DIV code

Het DIV element zorgt er dus voor dat een onderdeel van de webpagina wordt ingesloten. Hoe bepaal je echter hoe dit onderdeel van de pagina er verder uitziet? Hier kun je verschillende attributen voor gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld het ‘align’ attribuut gebruiken om de uitlijning van dit deel van de pagina vast te leggen. Wil je dit onderdeel aan een bepaalde stijl koppelen? Hier kun je de ‘style’, ‘id’ en ‘class’ attributen voor gebruiken.

De voordelen van het gebruik van de HTML section DIV

Het gebruik van het DIV element heeft diverse voordelen.

  • Het DIV element is erg nauwkeurig: je kunt de onderdelen van je webpagina heel precies positioneren.
  • Tegenwoordig worden voor de opmaak van websites voornamelijk Cascading Style Sheets (CSS) gebruikt. Het DIV element kan hier goed mee worden gecombineerd.
  • Het DIV element wordt door alle browsers ondersteund.
  • Door het DIV element te gebruiken, verminder je de hoeveelheid HTML-code. Dit maakt de HTML-code overzichtelijker en compacter. Dit kan de laadtijd van de webpagina versnellen. Dat zorgt niet alleen voor een betere gebruikerservaring, maar ook voor een hogere SEO score. Dit betekent dat je webpagina een betere positie in de Google zoekresultaten krijgt. Het gebruik van het DIV element is overigens niet de enige manier om je SEO ranking te verbeteren. Wil je meer weten? Neem dan contact op met SEO bureau Intelligent Online. Onze SEO specialisten voorzien je graag van advies!

Wij helpen u in de landelijke top 10

Waarschijnlijk kunnen wij het u makkelijker maken als u nog twijfelt over SEO zelf doen of uitbesteden. Wij helpen u namelijk in de landelijke top 10. Hiervoor is zeer veel kennis en expertise nodig. Wij hebben deze in huis. Veel bureaus beloven u een positie in de top 10, maar vaak gaat dit dan om slechts lokale resultaten. Met bovenaan in Google bedoelen wij echt lándelijk in de top 10. We hoeven u niet uit te leggen welke impact uw SEO uitbesteden dan op uw omzet heeft. Vanwege onze specialisatie in SEO zijn wij pas content als u met uw keywords hoog in Google staat. Om dat te bereiken, sturen we tot dat moment kosteloos Adwords verkeer naar de website om u meteen de resultaten te bieden waar u zo naar smacht.

Maakt u gebruik van onze SEO-diensten, dan verlenen wij als zoekmachine specialist u altijd gratis en vrijblijvend advies omtrent de gebruiksvriendelijkheid van uw website. Ook verlenen wij technisch advies. Goede SEO zit namelijk in meer dan goede teksten: het draait ook om een technisch goede website. Wij kijken naar het totaal en zorgen ervoor dat u hiermee gaat scoren.

Vragen? Neem contact op

    Vraag vandaag de gratis GROEISCAN aan

    Wil jij meer winst, omzet, nieuwe klanten en naamsbekendheid?