De groeipartner voor het MKB.

Ben jij toe aan de volgende stap?

>150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

De betekenis van de term ‘header tag’

Als je je wel eens hebt verdiept in het bouwen van een website heb je vast wel eens gehoord van een header tag – maar wat is een header tag ook alweer? Om deze vraag te beantwoorden, moeten we eerst ingaan op de vraag wat een tag is. Een tag is een stukje code waarmee je een opdracht aan je browser geeft. Er bestaan veel verschillende soorten tags, die elk een ander soort opdracht geven. De header tag is er hier één van. Deze tag geeft, zoals de naam al zegt, aan wanneer er sprake is van een header. Hiermee rijst weer een nieuwe vraag: wat is een header? Een header is het Engelse woord voor een (tussen)kop. Een header tag wordt dus gebruikt om aan de browser te communiceren dat een bepaald stukje tekst als (tussen)kop moet worden weergegeven. Zie je de zin “De betekenis van de term ‘header tag'” bovenaan deze alinea? De makers van deze website hebben een header tag gebruikt om ervoor te zorgen dat deze zin er anders uitziet als de tekst in deze paragraaf. Er bestaan verschillende soorten header tags, namelijk H1 header tags tot en met H6 header tags. De H1 headers zijn het grootst en worden meestal gebruikt om de titel van een pagina aan te geven. De H6 headers zijn het kleinst.

 

Wat is een featured snippet?

 

Het verband tussen header tags en SEO

Als je header tags op de juiste manier gebruikt, heeft dit een positieve invloed op je SEO positie. De SEO specialisten van Intelligent Online vertellen je hoe je tag headers correct gebruikt.

 • SEO experts raden aan om per pagina maar één keer een H1 header te gebruiken. Als je meerdere H1 headers gebruikt, kan dit tot een lagere SEO ranking leiden.
 • Gebruik H2 headers voor de belangrijkste tussenkoppen. Zitten er ook een aantal minder belangrijke paragrafen bij? Gebruik hier dan H3 tag headers voor.
 • In lange teksten zou je voor minder belangrijke paragrafen ook de H4 tot en met H6 headers kunnen gebruiken. Deze headers hebben echter weinig tot geen invloed op je SEO positie.

 

Wat is een featured snippet?

 

 

What we do

Wat wij doen:

Wij hebben het altijd over groeien omdat onze klanten dat ook vaak willen. Dit zeggen we niet zomaar. We richten ons specifiek op 3 zaken en in onderstaande volgorde, naast de stappen zie je de media kanalen staan die erbij horen:

Stap 1: Meer klanten genereren uit je huidige website activiteiten. (Usability)

Stap 2: Als alles goed staat meer verkeer genereren naar je website (SEO & SEA)

Stap 3: Deze bezoekers vasthouden en converteren naar klanten (marketing automation & social media)

Google “see, think, do care” model.

Jij weet alles over je markt en over je klanten. Wij weten hoe je meer omzet haalt uit je digitale marketing activiteiten. We doen dit volgens het bekende model van Google “see, think, do care” model.

Heb jij ook wel eens het gevoel:

 • Dat je website niet helemaal gebruiksvriendelijk en zoekmachinevriendelijk is?
 • Je webdesigner niet zo snel reageert als je zou willen
 • Niet helemaal goed vindbaar te zijn in de organische resultaten van Google
 • Te veel betaald voor Google Adwords
 • Dat je geen leads of sales haalt uit social media?

Wanneer je één van de bovenstaande vragen met “ja” beantwoord heeft het al zin om contact op te nemen met Intelligent Online. Het is onze passie om op bovenstaande zaken te excelleren.

A: See: Hier zorg je ervoor dat mensen je product zien en onthouden. SEO en Social Media werken hier goed

I: Think: Zorg ervoor dat mensen je product begrijpen en zorg ervoor dat ze jouw merk willen. Hiervoor werken SEO, Google Adwords en Social Media goed

D: Do: Verander het gedrag van mensen en zorg dat ze converteren. In de “do” fase Googled men vaak maar het is van cruciaal belang dat hier je website goed functioneert. Het is heel jammer als je veel verkeer trekt met 0 conversie.

A: Care: Zorg ervoor dat je bestaande klanten meer converteren (retentie) en zorg ervoor dat ze je product promoten. Hiervoor is marketing automation uitstekend geschikt

Client
Client
Client
Client
Client
Client

Feeback van onze klanten

Wij werken al bijna een jaar met veel tevredenheid samen en onze website blijft maar klimmen in de zoekresultaten! Ook vielen de kosten reuze mee ten opzichte van de baten.

Author logo

Casper Verhoog

Directeur - Super Seat

We doen al jarenlang zaken met Intelligent Online. Wat mij goed bevalt is de persoonlijke aanpak. Intelligent Online is altijd bereikbaar. Daarnaast maken ze ons goed inzichtelijk welke werkzaamheden zijn gedaan en welke resultaten dat heeft gehad.

Author logo

Manager

Jawasport B.V.

Dankzij een leuke en goede samenwerking hebben we gedurende de samenwerking veel meer verkeer richting onze website gekregen. Dit heeft ons meer verkopen opgeleverd. Ik kan u Intelligent Online ten zeerste aanraden.

Author logo

Peter Regterschot-

Eigenaar Mijnnaaiattelier.nl

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online

Intelligent Online

for better traffic and design

Intelligent Online is gespecialiseerd in het vindbaar maken van websites voor het midden en klein bedrijf. De onderneming is opgericht door twee ervaren online marketeers. Met onze dienst Intelligent Marketing worden online kanalen slim gecombineerd om het optimale rendement te halen! Naast online marketing kijken we graag met u op website niveau, immers, uw winkel moet goed functioneren als u online reclame gaat maken!

Bij ons vindt u deze disciplines onder één dak, we gaan samen met u voor een optimaal resultaat. Intelligent Online is dé partner voor de drukke MKB’er met groei ambities.

Uiteraard kunt u de diensten ook los afnemen. U kunt onder andere: Adwords uitbesteden (bekijk hier onze Adwords Pakketten) SEO optimalisatie uitbesteden (bekijk hier onze SEO Pakketten) Adverteren op Facebook

Advies op maat

  Vraag vandaag de gratis GROEISCAN aan

  Wil jij meer winst, omzet, nieuwe klanten en naamsbekendheid?