De groeipartner voor het MKB.

Ben jij toe aan de volgende stap?

>150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

De betekenis van de term ‘meta tag robot’

Voordat we kunnen uitleggen wat de term ‘meta tag robot‘ betekent, moeten we eerst uitleggen wat een ‘meta tag’ is. Een meta tag is een tag die in de header van een pagina wordt opgenomen en bepaalde informatie aan zoekmachines doorgeeft. Een bezoeker kan deze tag niet zien: enkel zoekmachines kunnen deze tag lezen. Er bestaan verschillende meta tags, die allemaal een andere functie hebben. Een van de belangrijkste meta tags is de meta tag robot. Dit type meta tag geeft instructies aan zoekmachinespiders, ook wel crawlers genoemd. Dit zijn softwareprogramma’s die het internet afzoeken naar nieuwe webpagina’s om aan de Google zoekresultaten toe te voegen.

 

Wat is een meta description?

 

 

De verschillende soorten meta tag robots

De SEO specialisten van Intelligent Online hebben de belangrijkste google crawler meta tags voor je op een rijtje gezet.

 • Index: deze tag geeft aan dat deze webpagina mag worden geïndexeerd.
 • NoIndex: deze tag geeft aan dat deze webpagina niet mag worden geïndexeerd.
 • Follow: deze tag geeft aan dat de links op deze pagina mogen worden gevolgd.
 • NoFollow: deze tag geeft aan dat de links op deze pagina niet mogen worden gevolgd.

 

Wat is een meta tag robot?

 

 

Wees voorzichtig met het gebruik van meta tag robots

Het verkeerd gebruik van de meta robot tag kan grote gevolgen hebben. Zo kan een foute plaatsing van de crawler meta tag ‘NoIndex’ er bijvoorbeeld voor zorgen dat de hele website niet wordt geïndexeerd, waardoor je niet langer vindbaar bent via Google. Heb je geen ervaring met het gebruik van meta tag robots en heb je hulp nodig? SEO bureau Intelligent Online helpt je graag bij het plaatsen van meta tag robots. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor advies over meta tags, maar bijvoorbeeld ook voor hulp op het gebied van SEO optimalisatie, content marketing en conversie optimalisatie. Neem gerust contact met ons op!

 

Wat is een meta tag robot?

 

What we do

Wat wij doen:

Wij hebben het altijd over groeien omdat onze klanten dat ook vaak willen. Dit zeggen we niet zomaar. We richten ons specifiek op 3 zaken en in onderstaande volgorde, naast de stappen zie je de media kanalen staan die erbij horen:

Stap 1: Meer klanten genereren uit je huidige website activiteiten. (Usability)

Stap 2: Als alles goed staat meer verkeer genereren naar je website (SEO & SEA)

Stap 3: Deze bezoekers vasthouden en converteren naar klanten (marketing automation & social media)

Google “see, think, do care” model.

Jij weet alles over je markt en over je klanten. Wij weten hoe je meer omzet haalt uit je digitale marketing activiteiten. We doen dit volgens het bekende model van Google “see, think, do care” model.

Heb jij ook wel eens het gevoel:

 • Dat je website niet helemaal gebruiksvriendelijk en zoekmachinevriendelijk is?
 • Je webdesigner niet zo snel reageert als je zou willen
 • Niet helemaal goed vindbaar te zijn in de organische resultaten van Google
 • Te veel betaald voor Google Adwords
 • Dat je geen leads of sales haalt uit social media?

Wanneer je één van de bovenstaande vragen met “ja” beantwoord heeft het al zin om contact op te nemen met Intelligent Online. Het is onze passie om op bovenstaande zaken te excelleren.

A: See: Hier zorg je ervoor dat mensen je product zien en onthouden. SEO en Social Media werken hier goed

I: Think: Zorg ervoor dat mensen je product begrijpen en zorg ervoor dat ze jouw merk willen. Hiervoor werken SEO, Google Adwords en Social Media goed

D: Do: Verander het gedrag van mensen en zorg dat ze converteren. In de “do” fase Googled men vaak maar het is van cruciaal belang dat hier je website goed functioneert. Het is heel jammer als je veel verkeer trekt met 0 conversie.

A: Care: Zorg ervoor dat je bestaande klanten meer converteren (retentie) en zorg ervoor dat ze je product promoten. Hiervoor is marketing automation uitstekend geschikt

Client
Client
Client
Client
Client
Client

Feeback van onze klanten

Wij werken al bijna een jaar met veel tevredenheid samen en onze website blijft maar klimmen in de zoekresultaten! Ook vielen de kosten reuze mee ten opzichte van de baten.

Author logo

Casper Verhoog

Directeur - Super Seat

We doen al jarenlang zaken met Intelligent Online. Wat mij goed bevalt is de persoonlijke aanpak. Intelligent Online is altijd bereikbaar. Daarnaast maken ze ons goed inzichtelijk welke werkzaamheden zijn gedaan en welke resultaten dat heeft gehad.

Author logo

Manager

Jawasport B.V.

Dankzij een leuke en goede samenwerking hebben we gedurende de samenwerking veel meer verkeer richting onze website gekregen. Dit heeft ons meer verkopen opgeleverd. Ik kan u Intelligent Online ten zeerste aanraden.

Author logo

Peter Regterschot-

Eigenaar Mijnnaaiattelier.nl

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online

Intelligent Online

for better traffic and design

Intelligent Online is gespecialiseerd in het vindbaar maken van websites voor het midden en klein bedrijf. De onderneming is opgericht door twee ervaren online marketeers. Met onze dienst Intelligent Marketing worden online kanalen slim gecombineerd om het optimale rendement te halen! Naast online marketing kijken we graag met u op website niveau, immers, uw winkel moet goed functioneren als u online reclame gaat maken!

Bij ons vindt u deze disciplines onder één dak, we gaan samen met u voor een optimaal resultaat. Intelligent Online is dé partner voor de drukke MKB’er met groei ambities.

Uiteraard kunt u de diensten ook los afnemen. U kunt onder andere: Adwords uitbesteden (bekijk hier onze Adwords Pakketten) SEO optimalisatie uitbesteden (bekijk hier onze SEO Pakketten) Adverteren op Facebook

Advies op maat

  Vraag vandaag de gratis GROEISCAN aan

  Wil jij meer winst, omzet, nieuwe klanten en naamsbekendheid?