Wat is een multilingual tag?

DOE DE GRATIS ONLINE MARKETING ANALYSE

U wilt weten hoe uw website het doet binnen de zoekresultaten. Met behulp van de seo scan krijgt u een heldere analyse.

Bovenaan in Google komen is de wens van iedereen met een zakelijke website.

>150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

De voordelen van de multilingual tag

 

  • De multilingual tag zorgt voor een verbetering van de gebruikerservaring: de websitebezoeker hoeft bij het bezoeken van de pagina immers niet eerst op zoek naar de taalinstellingen, maar kan de website onmiddellijk gebruiken.
  • Ook voorkomt deze tag duplicate content. Als je diverse websites hebt in verschillende talen, zal de inhoud van deze websites grotendeels overeenkomen. Door de multilingual tag te gebruiken, kun je het verschil tussen deze websites (namelijk de taal) duidelijk maken aan de zoekmachine. Hierdoor voorkom je dat de zoekmachine jouw websites als duplicate content ziet. Dat is belangrijk, want duplicate content kan tot een lagere SEO score leiden. Wil je meer weten over SEO optimalisatie? De SEO experts van Intelligent Online voorzien je graag van advies. Neem gerust contact op met onze SEO specialisten!

Wij helpen u in de landelijke top 10

Waarschijnlijk kunnen wij het u makkelijker maken als u nog twijfelt over SEO zelf doen of uitbesteden. Wij helpen u namelijk in de landelijke top 10. Hiervoor is zeer veel kennis en expertise nodig. Wij hebben deze in huis. Veel bureaus beloven u een positie in de top 10, maar vaak gaat dit dan om slechts lokale resultaten. Met bovenaan in Google bedoelen wij echt lándelijk in de top 10. We hoeven u niet uit te leggen welke impact uw SEO uitbesteden dan op uw omzet heeft. Vanwege onze specialisatie in SEO zijn wij pas content als u met uw keywords hoog in Google staat. Om dat te bereiken, sturen we tot dat moment kosteloos Adwords verkeer naar de website om u meteen de resultaten te bieden waar u zo naar smacht.

Maakt u gebruik van onze SEO-diensten, dan verlenen wij als zoekmachine specialist u altijd gratis en vrijblijvend advies omtrent de gebruiksvriendelijkheid van uw website. Ook verlenen wij technisch advies. Goede SEO zit namelijk in meer dan goede teksten: het draait ook om een technisch goede website. Wij kijken naar het totaal en zorgen ervoor dat u hiermee gaat scoren.

Vragen? Neem contact op

    Vraag vandaag de gratis GROEISCAN aan

    Wil jij meer winst, omzet, nieuwe klanten en naamsbekendheid?