Wat is een XML sitemap?

DOE DE GRATIS ONLINE MARKETING ANALYSE

U wilt weten hoe uw website het doet binnen de zoekresultaten. Met behulp van de seo scan krijgt u een heldere analyse.

Bovenaan in Google komen is de wens van iedereen met een zakelijke website.

>150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Wat is een XLM bestand?

Een XLM sitemap is niet gericht op websitebezoekers, maar op zoekmachines. Zoekmachinespiders zoeken constant het hele internet af naar nieuwe webpagina’s om aan de zoekresultaten toe te voegen. Dit doen ze door links te volgen: een link op pagina A leidt naar een pagina B, en een link op pagina B leidt weer naar C, enzovoorts. Hierdoor kunnen de zoekmachinespiders pagina’s A, B en C aan de zoekresultaten toevoegen. De spiders hebben geen andere manier om het internet te verkennen. Het is dus maar hopen dat er voldoende links naar jouw webpagina’s leiden, zodat de spiders al je pagina’s weten te vinden! Met een XML sitemap weet je zeker dat de spiders je webpagina’s kunnen indexeren. Een XML sitemap biedt immers een lijst van links naar al jouw webpagina’s. Als een spider op deze sitemap terechtkomt, kan hij dus je hele website bereiken. Het feit dat al jouw webpagina’s worden geïndexeerd, betekent echter niet dat al jouw pagina’s even vindbaar zijn: pagina’s met een lage SEO score worden namelijk laag in de zoekresultaten getoond. Het is dus belangrijk om de SEO ranking van je webpagina’s te optimaliseren. Wil je meer weten over SEO optimalisatie? Bij Intelligent Online kun je voordelig een SEO expert inhuren. Neem gerust contact met ons op of kom een keer langs bij ons online marketing bureau in Utrecht!

Wij helpen u in de landelijke top 10

Waarschijnlijk kunnen wij het u makkelijker maken als u nog twijfelt over SEO zelf doen of uitbesteden. Wij helpen u namelijk in de landelijke top 10. Hiervoor is zeer veel kennis en expertise nodig. Wij hebben deze in huis. Veel bureaus beloven u een positie in de top 10, maar vaak gaat dit dan om slechts lokale resultaten. Met bovenaan in Google bedoelen wij echt lándelijk in de top 10. We hoeven u niet uit te leggen welke impact uw SEO uitbesteden dan op uw omzet heeft. Vanwege onze specialisatie in SEO zijn wij pas content als u met uw keywords hoog in Google staat. Om dat te bereiken, sturen we tot dat moment kosteloos Adwords verkeer naar de website om u meteen de resultaten te bieden waar u zo naar smacht.

Maakt u gebruik van onze SEO-diensten, dan verlenen wij als zoekmachine specialist u altijd gratis en vrijblijvend advies omtrent de gebruiksvriendelijkheid van uw website. Ook verlenen wij technisch advies. Goede SEO zit namelijk in meer dan goede teksten: het draait ook om een technisch goede website. Wij kijken naar het totaal en zorgen ervoor dat u hiermee gaat scoren.

Vragen? Neem contact op

    Vraag vandaag de gratis GROEISCAN aan

    Wil jij meer winst, omzet, nieuwe klanten en naamsbekendheid?