Website laten maken

>150

Jarenlange ervaring

Google

Partner

95%

groeigarantie

Focus

In rendement

img

Website laten maken

Intelligent Online is bij uitstek de partij om uw nieuwe website te maken. Wij bouwen websites voor zowel bedrijven als particulieren. Net als veel van de overige diensten is onze dienst specifiek gericht op MKB’ers. Een website laten maken door Intelligent Online bespaart u veel tijd en moeite, zodat u zich kunt richten op het runnen van uw business.
Wij bespreken altijd eerst het doel van de site met u, en geven op basis van uw input een duidelijk advies op maat. Veel bedrijven kijken wanneer zij een website laten maken alleen naar de look en feel. Een mooi design is natuurlijk belangrijk maar het is nog belangrijker dat de bezoekers ook actie ondernemen op uw website! Nemen ze contact op? Vullen ze een contactformulier in? Kopen ze een product op uw website? Een website laten maken door Intelligent Online levert u naast een mooi design, juist ook uitstekende gebruiksvriendelijkheid en doelgerichtheid op.

Een website laten maken,
waarom zou ik dat laten doen?

Een website laten maken kunt u doen om een aantal redenen. Wanneer u een bedrijf heeft en u wilt na een gesprek met een potentiële klant dat deze de informatie over uw bedrijf nog goed kan nalezen, dan kunt u uw website gebruiken als visitekaartje. Zet dus ook de url van uw website op uw visitekaartje. Het kan ook zo zijn dat u uw klantenkring wilt uitbreiden door middel van online promotie. In dat geval heeft u een website nodig met een goede look en feel en een goede gebruiksvriendelijkheid. U kunt er ook voor kiezen om uw huidige productaanbod in de winkel niet meer alleen aan mensen uit de buurt te verkopen, maar via een webshop aan mensen uit het hele land. In dat geval kunt u een webshop laten bouwen door Intelligent online. Deze webshop voldoet aan alle criteria welke een webshop nodig heeft.

Vragen? Neem contact op

  Een website laten maken, wat kost het?

  Dit is afhankelijk van uw wensen en doelen. Een website laten maken kost niet in alle gevallen hetzelfde. Heeft u bijvoorbeeld ook ambities om goed zichtbaar te zijn op smartphones en tablets? Wilt u uw website gebruiken als visitekaartje of commercieel gebruik? Heeft u ook een webshop nodig? Al deze wensen bespreken we graag met u en daarmee komen we tot een prijs voorstel.

  Een website laten maken, waarom bij Intelligent online?

  Door het zeer gebruiksvriendelijke en effectieve CMS (content management systeem) van Intelligent Online kunnen we de websites in ieder geval aanbieden beneden de gemiddelde prijs in de markt. Een website laten maken doet u dus één keer, maar daarna kunt u de inhoud zo vaak aanpassen als u wilt.

  Een website laten maken met zoekmachine optimalisatie.

  Intelligent Online heeft één van de meest effectieve zoekmachine campagnes voor het MKB. Het spreekt voor zich dat de websites gemaakt worden op basis van een goede zoekmachine optimalisatie (SEO advies). Een website laten maken door Intelligent Online biedt u dus de mogelijkheid om direct probleemloos aan de slag te gaan met uw zoekmachine activiteiten. U kunt ook adwords uitbesteden, adverteren op facebook en adverteren op mobiel.

  Vraag vandaag de gratis GROEISCAN aan

  Wil jij meer winst, omzet, nieuwe klanten en naamsbekendheid?